Nu tineti bani in PayPal!

bani pusculita
Acest articol e rezultatul celor 1000 de nervi pe care mi i-a facut PayPal de la 31 august incoace. Dupa ce mi-a limitat contul pentru ca suspectase ca intrase naiba pe el, am tot asteptat sa ridice limitarea dupa ce bifasem task-urile pe care mi le ceruse(schimbarea parolei si a intrebarilor de securitate). Vazand ca nu se intampla asta, le-am tot dat mesaje si nu am primit nici un raspuns. In schimb, primeam mailuri sa completez un sondaj in care sa apreciez cat de multumita sunt de serviciile lor. Asta e culmea, nu? Nu te ajut cu nimic dar te intreb daca iti place cum te-am ajutat!
 
Repet, in cont, la Resolution Center nu am absolut nici o problema nerezolvata si nici nu scrie nicaieri in cont ca am accesul limitat pentru ca as avea conturi multiple, cum le numesc ei. In schimb, caut pe mail si gasesc mesaj de la ei de pe 1 septembrie cum ca de-asta l-au blocat, ca am mai multe conturi. Stau, analizez, imi storc creierii si imi aduc aminte ca am un cont facut de mai multi ani, pe care nu l-am folosit niciodata. La naiba, uitasem de el! Problema e ca un cont limitat nu poate fi sters. Acum, trebuie sa le dau date care nu mi se pare normal sa le aiba, inclusiv poza dupa buletin si factura de utilitati, sa imi fac un card cu ajutorul caruia sa imi verific un cont pe care nu l-am folosit niciodata, ca apoi sa il pot sterge. Si, nu m-as mira daca dupa ce fac toate astea, o sa imi ceara actele si pe contul bun si o sa mi-l blocheze definitiv pentru ca sunt niste idioti carora le trimit mesaj zilnic si le spun sa imi faca factura pentru contul vechi sa il pot inchide si nu raspunde nici naiba nici ca e alba nici ca e neagra. Am cautat pe net si am remarcat ca altii au si cate 3-4 conturi si le folosesc ca sa vanda pe net, nu ca sa primeasca bani munciti toata vara, si nu ii intreaba nimeni de nimic. Nu m-as mira ca multi dintre ei sa se ocupe si de fraude si prostii.
 
Chiar sunt curioasa daca o sa mai pup vreodata cei 200 de euro din cont. Poate ca pentru unii nu e o suma mare dar pentru mine e. Si, in prostia mea, nu m-am gandit ca PayPal e asa nesimtit sa isi ia comisioane de fiecare data cand primesc bani si apoi sa vrea sa ii pastreze pe toti.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares