Lupta cu virozele celor mici folosind puterea plantelor de la Dacia Plant!

Dacia Plant
E luni de dimineata si imi suna telefonul. In difuzor recunosc vocea uneia din prietenele mele bune dar se dovedeste ca nu ma cauta pe mine. Cautase numarul altei Cristine si il gasise pe al meu. O cauta pe doamna educatoare Cristina. Nici nu incepuse gradinita de o saptamana, ca fiica ei avea deja rosu in gat si febra. Cam asa a fost si anul trecut: doua saptamani la gradinita, una acasa. Parca si noi raceam cand eram mici dar, copiii din ziua de azi, prea au sistemul imunitar scazut si dau bir cu fugitii in fata celui mai mic virus.
Ce e drept, cand eram eu mica, nu ne dadea nimeni la farmacie medicamente „la liber” ca acum ca sa ne intoxicam corpul cu ele si sa ajunga sa nu mai aiba nici un efect. Normal ca daca iei la fiecare 2-3 saptamani medicamente, organismul tau devine, intr-un fel dependent de ele. E drept ca e mai simplu sa cumperi o shaorma gata facuta din colt, decat sa iti prepari o supa acasa. Uite asa, si mamicile au uitat de ceaiuri cu miere, limonada cu lamaie, sucuri de fructe vitaminizante si legume care sa oferte fier si alte vitamine si minerale necesare unui sistem imunitar sanatos. E mai simplu sa indopi copilul cu medicamente, chimicale pure care isi fac efectul pe moment eliminand simptomele si, in doua saptamani, il ai racit iar. Trebuie eliminata cauza: sistemul imunitar slabit.
Cred ca majoritatea celor crescuti de bunici la tara, cunoastem inca din copilarie si respectam in continuare puterea plantelor si a tot ce inseamna produse naturiste. Cand aveam probleme, bunica nu mi-a dat niciodata aspirina ci imi executa un ceai din coaja de salcie sau unul din nici si ceapa de ma vaicaream toata pana beam o ceasca. O arsura de ceara fierbinte nu o trata cu vreun spray minune, ci cu frunze de patlagina; contra viermisorilor intestinali imi facea cunoscutul macerat cu miez de seminte de dovleac, miere si usturoi si asa mai departe. Prin urmare, recomand  tuturor mamicilor, sa incerce si sa se convinga de beneficiile produselor naturiste dedicate copiilor.
Nu spun sa nu mergeti cu cei mici la medic. Sigur ca trebuie mers, trebuie urmat tratamentul dat de medic dar e indicat sa il completati cu medicamente din plante care sa le intareasca organismul, dandu-le puterea sa lupte cu succes impotriva virozelor de sezon. Printre cele mai bune produse pentru imunitatea copiilor, se numara produsele Dacia Plant. Au o intreaga gama de produse dedicate celor mici: gama Ingerasul. De ce mizez pe ei? In primul rand pentru ca e vorba de un producator romanesc, utilizator de plante din tara noastra. In caz ca nu stiati, plantele noastre medicinale se bucura de mare succes pe piata europeana. Fiind produse de productie autohtona, vorbim de preturi mai mici decat gasim la produse similare ale unor firme din afara. E vorba si de experienta de peste 11 ani in domeniul prepararii de remedii naturiste dupa retete originale romanesti. Dincolo de asta, experienta membrilor familiei mele cu produsele Dacia Plant precum: Gricemonorm, Merisor, Bitter, Renostim si Spirulina, imi permite sa le recomand fara sa ma tem ca ar putea veni cineva sa imi spuna ca fac reclama mincinoasa. Eu cu sanatatea nu ma joc!
Iata un produs care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa in care sunt copii cu varste cuprinse intre 1 si 14 ani – Siropul Imunostimulent Ingeras pentru copii. Este un produs din plante(echinaceea, soc) si uleiuri (de lamaie, brad si salvie) volatile, care actioneaza atat asupra imunitatii organismului intarindu-l. Se poate folosi atat ca mijloc de preventie( adica daca stiti ca aveti un copil predispus la raceli dese, ii administrati siropul in cure preventive), dar si ca tratament pentru ca isi face bine treaba si atunci cand omuletii nabadoiosi au provocat deja rosu in gat si secretii nazale. Daca nu a tinut de voi sa ii lasati copilului mostenire un sistem imunitar puternic, tine de voi sa il ajutati cu un astfel de produs naturist sa dobandeasca o buna imunizare.
Siropul Imunostimulent Ingeras 100% natural actioneaza asupra imunitatii organismului, cat si asupra afectiunilor deja contactate: grip, raceala, viroze, bronsite. Nu e cazul sa va faceti probleme ca cel mic ca refuza produsul. Explicati-i pe limba lui ca siropul din plante o sa ii ajute corpul sa nu mai raceasca atunci cand colegul de banca stranuta, formand un fel de armura, ca a cavalerilor din desene animate, in jurul lui! O poveste interesanta dar adevarata, despre cum 5 ml de siropel vor invinge o armata intreaga de virusuri, sustinuta de gustul placut, dulce al produsului, il vor face pe cel mic sa il adore. Gustul dulce, nu este dat de zahar artificial ci de fructoza, produsul fiind 100% natural. Dacia Plant nu isi propune sa intareasca sistemul imunitar cu pretul producerii altor afectiuni precum obezitatea la copii.

Siropul Imunostimulent Ingeras – Dacia Plant are urmatoarele actiuni:

  • imunostimulenta
  • antivirala 
  • antiseptica respiratorie si urinara 
  • antiinflamatoare 
  • expectoranta 
Prin urmare, pe langa capacitatea lui de a intari sistemul imunitar al celui mic, siropul vine de hac(ajutat si de tratamentul medicamentos) gripei, racelii, virozei respiratorii, bronsitei acute si cronice, traheitei, traheo-bronsitei, amigdalitei, sinuzitei, infectiilor urinare (cistite, uretrite).
Concluzia e ca Siropul Imunostimulent Ingeras de la Dacia Plant aduce puterea si savoarea plantelor  in viata copilului tau sub forma de remediu naturist care, odata ingerat, face un transfer uimitor de putere dinspre plante spre celulele corpului celui mic, care devin puternice si imunizate, gata sa infrunte atacul pe care virozele il pregatesc la venirea sezonului rece. Voi sunteti pregatiti de lupta cu virozele?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares