Leapşa: Care este ultimul film văzut?

rio film
Imi plac mult filmele dar nu am timp sa le vad pe toate. La cinema, nu am mers niciodata in ultimii zece ani pentru ca, dupa cum multi stiti, nu suport spatiile inchise. Majoritatea filmelor le vad acasa si mi se pare chiar mai bine asa, confortabil. Pot sa pun pauza cand vreau daca ma suna cineva sau am …o urgenta. Am preluat cu drag leapsa filmelor de la Ana Naghi.
 
Ultimul film pe care l-am vazut, din categoria filmelor mai noi a fost Rio 2. Rio e un papagal albastru superb care, la finalul partii intai, isi uneste destinul cu iubita lui, Jewel. Acum duc o viata plictisitoare in Rio de Janeiro, animata doar de cei trei copiii ai lor, mult prea domesticiti, avand credinta ca ei sunt singurii papagali albastri ramasi in viata in urma evenimentelor desfasurate in prima parte(cuibul papagalilor fusese descoperit si atacat si, cel mai probabil, murisera toti). Filmul are cateva replici haioase si scene amuzante, mai ales cand Jewel le aduce celor mici o nuca si constata ca ei nu stiu sa o sparga pentru ca nimeni nu ii invatase asta. Tatal lor ii invata doar cum sa desfaca o cutie de conserve si cum sa prepare clatite. De la televizor, familia de papagali afla ca au fost descoperiti alti papagali albastri in padurea amazoniana si, la insistentele lui Jewel, pornesc intr-o noua aventura. Jewel isi regaseste tatal pe care il credea mort dar si … un fost curtezan. In timp ce socrul sau ii tine lectii despre viata in jungla si il testeaza, Blu e macinat de ideea ca sotia si copiii lui petrec prea mult timp cu fostul prieten al lui Jewel. Totusi, problema cea mai mare nu este asta ci oamenii, care patrund adanc in paduri punanadu-le la pamanat, apropiindu-se prea mult de cuib. Va reusi Blu sa salveze cuibul? Isi va pastra familia si dragostea copiilor care desoperisera gustul salbaticiei? Veti afla doar urmarind filmul RIO2.
 
Dau leapsa mai departe Paulei Ion si Mihaelei Pasere, daca vor avea timp si chef sa ii dea curs. Sa vedem cine ce filme ne mai recomanda.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares