Gata mutarea pe domeniu .ro

hosting-cpanel
Dupa vreo 2-3 de zile de munca asidua pentru 2-3 setari care necesitau doar 3 minute de lucru, am reusit. Am mutat blogul pe domeniu .ro ca e mai frumos asa; cel putin, asa imi place mie. Adresa de blogspot nu mi se parea relevanta pentru numele pe care am ales sa il dau blogului asa ca, de azi. veti fi redirectionati catre caietul-cristinei.ro. Am reusit sa trec pe domeniu propriu si pentru ca sunt fata desteapta si pentru ca firma de hosting m-a ajutat rapid cand am cerut-o. E vina mea ca a durat atat pentru ca m-am incapatanat sa nu cer ajutor de la inceput. De acum, sper ca totul sa mearga ca la carte.
Cand isi revenise intr-un final si ma redirectiona corect, aparuse alta buba: comentariile vechi de pe blog prin sistemul Disqus nu mai erau valabile dar am dat si acestei probleme de cap. De fapt, era foarte simplu dar nu m-am prins din prima. Acum comentariile apar la locul lor si sper sa nu mai am alte surprize. Se pare ca sa o sa pierd din trafic si chiar si Page Rankul, adica pozitia in Google dar… nu-i nimic. Cui ii place, ii place si asa si consider ca si sponsorii si partenerii ar trebui sa ia in calcul mai intai calitatea articolelor si apoi PR si alte chestii. Daca lor le face cinste sa plateasca sau sa premieze articole pe un blog cu page rank 3, al carui autor scrie in romana folosind gramatica chineza, ca sa nu zic ca nu o foloseste deloc, e problema lor. Eu sper sa imi recastig locul in cautari si sa scriu articole im care oamenii sa aiba ce citi, nu articole de trei randuri in care scriu cum se face salata de rosii, cum am vazut ca se practica.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Din pacate advertiserii se uita mai intai la dinti… (adica la PR..). Dar inteleg ca de acum, pt ca page rank-ul nu mai exista, va fi la putere autoritatea paginii si a domeniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares