Extensia pentru Google Chrome care te ajuta sa alegi cel mai bun pret

Extensia pentru Google Chrome
Vorbeam zilele trecute despre necesitatea compararii preturilor pentru a fi siguri ca alegem site-ul pe care produsul nostru e cel mai ieftin si unii spuneati ca e greu sa iei fiecare site sa verifici oferta si sa le compari. Daca vi s-a parut ca site-urile comparatoare de preturi pe care vi le-am dat atunci nu v-au ajutat suficient, va ofer astazi ceva si mai bun si gratuit. Singura conditie este sa lucrati pe Google Chrome, extensia fiind creata pentru acest browser.
Ce aveti de facut este sa instalati aceasta extensie pe browserul dumneavoastra. Aceasta aplicatie nu va afecta si nu va incetini viteza de navigare a calculatorului dar va va ajuta sa economisiti banuti importanti pentru bugetul familiei. Cum? Haideti sa va arat.

Caut un laptop Acer si primul rezultat de pe Google ma duce pe aceasta pagina unde are pretul de 1399 lei. Imediat ce pagina se incarca, extensia imi arata in coltul din stanga ca cel mai bun pret il gasesc pe alt site, imi da numele site-ului, imi arata pretul si imi spune cat economisesc.

Pentru aceasta tabla multifunctionala alfabet pe care am gasit-o pe eMAG, extentia imi arata sus, sub bara de adresa ca exista si alte magazine in care o gasesc cu preturi pornind de la 30 de lei. E suficient sa dai click pe una din ofertele care iti convine ca pret si vei fi directionat pe site-ul unde e postata. Atfel, o poti cumpara la cel mai bun pret de pe piata.

E simplu de utilizat, gratuit si tine la banii la tai acest add-on pentru Chrome, comparator de preturi. Folositi-l cu incredere!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Adrian
    • 17/12/2014
    Răspunde

    Multumesc. Este foarte util.

    • BogdanT
    • 25/09/2017
    Răspunde

    Incearca si Pricy, e foarte ok!

    1. Am sa il incerc. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares