De ieri avem Vulcan Value Center

shopping online
Faptul ca in Bucuresti sunt cam multe mall-uri, il stie toata lumea. Cel de la Sebastian- sos Progresului are ceva special pentru mine: e cel mai aproape de casa. M-am bucurat mai mult decat m-am bucurat atunci cand s-a deschis Cora Alexandriei pentru ca la mall-ul de la Vulcan sunt multe magazine din multe domenii. Am dat si noi o fuga aseara sa vedem cum sta treaba.
Am gasit o parcare plina ochi, in care unii incercau deja sa faca 5 lei, oferindu-ti un locsor in care sa iti zgarii masina incercand sa o parchezi. Regret ca nu am anuntat atunci pe cineva de la paza ca sa il salte pe sus pe individul care vroia sa faca bani intr-o parcare privata. Prin Carrefour, nu am vazut preturi care sa ma dea pe spate dar am vazut cozi ca pe vremea lui Ceausescu. Sigur era vreo promotie pe undeva si mi-a scapat mie!
Seara s-a lasat cu bani cheltuiti doar la magazinul Jysk pentru ca acolo am gasit preturi cu adevarat bune la produse de care chiar aveam nevoie: huse de pat, perne si prosoape. A fost prima data cand am intrat intr-un magazin Jysk dar cu siguranta voi reveni pentru ca mi-a placut ce am gasit acolo din toate punctele de vedere. Animax m-a dezamăgit puțin. Pe usa nu aveau un program pus dar isi permiteau sa opeasca oamenii la usa si sa le spuna ca au inchis ca au si ei un program de respectat.
DM m-a dezamagit. Era unul din magazinele pentru care am ajuns acolo si inca nu e deschis. Vraiste totala in magazin, semn ca mai dureaza cateva zile pana se pun pe picioare.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares