Codul „sweater25” iti aduce 25% reducere la pulovere

haine cu gluga
 
Vara e departe deja. A inceput sa se intunece devreme si sa se lase destul de frig noaptea si dimineata. S-a dus vremea tricourilor, a venit anotimpul puloverelor. Pentru ca Sheinside se gandeste la toate, vine si de data asta in intampinarea nevoilor noastre cu o super promotie.
 
Cand ai gasit modelul de pulover care iti place, fie ca e mai gros sau mai subtire, cu tenta eleganta sau cu aspect casual-sportiv, negru sau colorat, in functie de nevoile si starea ta de spirit, nu-ti mai ramane decat sa il adaugi in cos si sa folosesti codul „sweater25” pentru a obtine o reducere de 25% din pretul de pe site.
 
Iata un pulover stil jacheta cu broderie model tribal, cu maneca lunga, perfect pentru diminetile si serile racoroase. Se potriveste de minune daca esti genul de femeie care poarta tenisi si un rucsac mare. Esti la adapost de frig dar nu si la adapost de privirile admirative ale celor din jur.
Poate un pulover ceva mai feminin si dulce, cu model cu inimioare? Modelul fiind marunt, as zice ca poate fi purtat si la shopping si la distractie dar si la munca. Cum credeti ca ar arata cu o fusta creion neagra si o pereche de botine bej?
Daca vi se potriveste mai bine un stil cuminte, romantic, atunci acest pulover gri vi se potriveste mai bine. Asortat cu o pereche de blugi slim, o pereche de balerini si o geanta tip postas, ar fi alegerea perfecta pentru o plimbare de toamna in parc.
Nu uita ca, la preturile de pe site, poti obtine reducere de 25% si ca, la orice comanda de peste 30$, transportul este gratuit inclusiv pentru Romania. Moda la preturi mici, asta ne dorim toate!

Fall is coming and I guess you need a piece of sweater.

Keep your look at these most-loved collection!!

$25 OFF of Fall-Sweaters for you.

inpuff.ro

Code:sweater25  Ends:Sep/25
Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares