Aplicatia 59sec – raspunzi mai repede, vinzi mai mult

rata de raspuns
Zilele trecute aveam nevoie de ceva materiale de constructie si am decis sa le cumpar dintr-un magazin online. Nici unul nu avea preturile pe site si am completat formularul pentru cerere de oferta pe vreo trei site-uri. Unul mi-a raspuns in jumatate de ora, pretul a fost ok si am si plasat comanda. Al doilea magazin mi-a raspuns peste vreo trei ore si al treilea m-a sunat abia a doua zi. Ce concluzie tragem de aici? Raspunzi rapid la cereri si intrebari, vinzi primul!
Daca ai un magazin online si iti doresti sa cresti numarul vanzarilor si a recomandarilor facute de clienti multumiti de eficienta si promptitudinea firmei tale, e cazul sa apelezi la aplicatia 59sec. Ce face mai exact acest program? De indata ce un potential client lanseaza o cerere catre firma, toti agentii tai vor fi alertati despre primirea ei si vor raspunde rapid, inainte ca alt magazin sa apuce sa faca o oferta mai buna sau sa vina cu lamuririle necesare si sa iti „fure” potetialul client. Asta nu o spun eu ci o spun specialistii care au realizat un studiu publicat in revista Forbes, conform caruia, un raspuns oferit in primele cinci minute de la solicitare, creste de 21 de ori sansele ca vanzarea sa se finalizeze.

Primul agent disponibil se va ocupa rapid de viitorul client, iar tu ca owner ai acces la statistici din care reiese care e mai implicat in afacere si care leneveste la birou. Vei sti si daca un lead  n-a fost preluat la timp si vei primi notificare pe telefon cand se inregistreaza o noua vanzare.  59sec ajuta companiile sa raspunda cererilor de oferta (si altor intrebari de la clienti) in maxim 59 de secunde. Acest lucru creste enorm rata de conversie in vanzari , precum si imaginea companiei.

Mai am o veste buna. Poti incerca aplicatia gratuit 30 de zile, cu suport si training gratuit. Testeaz-o cum trebuie si, dupa prima luna in care vei vedea cum creste rata de conversie, pretul de 59$/luna ti se va parea un pret mic prin comparatie cu vanzarile mari pe care le obtii!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares