48 de ore fara blog

blog

Am decis duminica sa imi cumpar domeniu propriu pentru ca ma saturasem de adresa mea cu babelturn.blogspot care nu se lega de numele blogului. Pentru ca nu ma pricep foarte tare, am cumparat doar domeniu dorind sa raman pe gazduire de la Blogger pana ma mai instruiesc in domeniu si o sa fiu capabila sa lucrez pe gazduirea altora. Am mai facut treaba asta cu alt blog acum doi ani si am reusit singura dupa cateva ore de munca. Data trecuta mi-am creat singura Cname-urile pe freedns.afraid.org si am bagat ns-urile pe site-ul de unde cumparasem domeniul si in cateva ore era gata, totul se redirectiona corect.

Acum, dupa aproape 48 de ore de cand am solicitat furnizorului meu de domeniu sa introduca CNAME-urile cerute de Google, blogul inca nu functioneaza. Daca intru direct pe adresa caietul-cristinei.ro, pagina nu e disponibila si imi spune ca „Serverul de la www.caietul-cristinei.ro nu poate fi găsit, deoarece căutarea DNS nu a reușit. DNS este serviciul de rețea care translatează numele unui site în adresa sa de internet. Această eroare este cel mai adesea cauzată de lipsa unei conexiuni la internet sau de o rețea greșit configurată.

Aceasta poate fi, de asemenea, cauzată de un server DNS care nu răspunde sau de un firewall care împiedică Google Chrome să acceseze rețeaua.” iar daca intru pe vechea adresa ma informeaza ca site-ul a fost redirectionat dar ca noul blog nu e gazduit de „Blogger „Blogul care se afla aici se află acum la http://www.caietul-cristinei.ro/2014/09/beneficiile-branzeturilor-telemeaua-de.html.Doriţi să fiţi redirecţionat? Acest blog nu este găzduit de Blogger şi nu a fost verificată existenţa mesajelor spam, a viruşilor şi a altor forme de programe malware.”

Imi vine sa las totul balta, sa uit ca am dat 11 euro pe domeniu si ca il vroiam si sa raman pe adresa blogspot dar ambitia nu ma lasa. O sa ii dau eu de cap cumva si atunci veti putea citi acest articol. E oribil sa nu te pricepi la ceva pentru ca iei toate tutorialele despre mutarea blogului pe domeniu propriu la rand si tot nu esti sigur ca ai facut bine. Dar, pana nu iti bati capul cu ele, nu inveti!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares