Unii trag chiulul de la Ice Bucket

Ne-am invatat sa ii copiem pe americani in orice, pe sistemul „ce face omul face si maimuta”. Asa au ajuns multe vedete de la noi sa isi toarne apa cu gheata in cap, preluand leapsa de la vedetele internationale. Unii chiar au respectat ideea originala si s-au trezit cu o galeata imensa, in care predominau cuburi de gheata, turnata in cap(Cabral). Dupa umila mea engleza, ice bucket = galeata cu gheata.Normal ca se accepta o galeata cu apa in care e si gheata dar nu cred ca o galeata in care e doar apa inseamna ca au dat curs provocarii.
Mi s-a parut mie sau doamne precum Andreea Marin si Andreea Esca au tras chiulul si doar s-au stropit cu apa despre care nici nu stie nimeni daca era rece? Macar Andreea Marin a avut bunul simt sa se filmeze afara dar Andreea Esca s-a lasat „spalata” direct pe scaunul de la stiri. O fi avut audienta mai mare dar mi se pare o porcarie. Bill Gates, Opraj si Bush s-au filmat facand treaba asta afara si cred ca au salarii mai mari decat al doamnei de la stirile PRO Tv. Daca nu ar fi fost treaba asta televizata si promovata in presa, nu stiu cati ar fi donat bani. Poate gresesc. Nici nu spun ca aceasta campanie „Ice Bucket” e rea pentru ca nu e. Nici nu mai conteaza daca trag chiulul la gheata sau nu, importante sunt donatiile pe care le fac pentru a-i ajuta pe cei care sufera de aceasta boala urata, scleroza multipla.
Nu judec nici pe cei care nu au acceptat provocarea, precum unii politicieni care au spus ca daca doresc sa doneze pentru o cauza umanitara, doresc sa o faca fara circ. Intr-un fel au dreptate dar, pe de alta parte, circul atrage dive si „divi” si o mai mare participare inseamna bani mai multi pentru cauza respectiva. Daca altfel decat cu circ nu se poate, atunci sa fie circ!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares