SmartProtection – protecție invizibilă cu rezultate vizibile pentru gadgeturile tale!

sticla-securizata
 Cândva, trăiam cu un televizor pe care recepționam doar două programe și modificam nivelul sonorului cu un băț de chibrit. Sincer, nu știu cum trăiam. Dacă m-aș întoarce acum la televizorul acela, fără telecomandă, cu două programe amărâte, fără net, fără telefon mobil, fără laptop ….nu cred că aș supraviețui. Și nici nu sunt dispusă să încerc. După ce le-am descoperit rând pe rând, am ajuns să fiu dependentă de gadgeturile pe care le posed. O dimineață fără verificarea emailului anunța o zi în care toate merg prost. O ședință de cumpărături în cadrul căreia constat că am uitat telefonul acasă, se lasă cu atacuri de panică. Dacă nu ai smartphone și laptop sau tabletă, nu exiști(Habeo Smartphone, ergo sum!”).

 

Tocmai pentru că țin atâta la ele și nu mi-aș permite să îmi cumpăr altele prea curând, am înțeles că gadgeturile mele au nevoie de protecție. Telefonul iPhone 5S l-am primit cadou iar pentru laptop încă mai plătesc rate. Prefer să investesc în protecția lor decât să mă trezesc plângând după vreun accident în care displayul smartphone-ului se face zob sau ecranul laptopului îmi va reda totul de dincolo de niște zgârieturi oribile.  După o vizită la un centru care zice-se că s-ar ocupa de montat folii pe telefoane, tablete etc, în care am văzut folii aplicate foarte prost(cu bule de aer enorme rămase sub folie), am decis că e mai bine să îmi caut pe internet un furnizor serios de soluții de protecție pentru gadgeturi.

 

Așa am dat peste SmartProtection. Aici am găsit folii protectoare pentru laptop, telefon și tabletă. Ce m-a determinat să comand de la ei?

  • reducerile – la folia Tempered Glass-Ultra Smart Protection iPhone 5S prețul este de 55 de lei redus de la 120 de lei.
  •  descrierea detaliată a produselor – ca să înțeleagă tot omul care e diferența dintre folia simplă și folia cu sticla securizată.
  •  gamă largă de produse – găsești aici folii de protecție pentru aproape toate telefoanele și tabletele, grupate în funcție de producător.
  •  existența pe site a unor filmulețe tutorial care te ajută să montezi singur acasă folia pe telefon; primești toate instrucțiunile de instalare pentru a o monta corect.
  •  livrarea rapidă și gratuită pentru comenzi mai mari de 60 de lei.
  •  poți cere modelul de folie de care ai nevoie, dacă el nu există pe site. Folia poate fi creată pentru orice tip de device de la telefoane, tablete, navigatoare, aparate foto, până la laptopuri și monitoare touchscreen.
  •  posibilitatea plății prin PayPal – pentru mine personal e un mare avantaj să pot plăti cu banii din paypal fără să fie nevoie să îi extrag mai întâi pe card.

Intra acum pe site si cauta sau solicita pe comanda folie de protectie pentru noul tau telefon!

Pentru telefonul meu iPhone 5S am achiziționat folia cu sticlă securizată de care vă vorbeam mai sus, Tempered Glass-Ultra Smart Protection iPhone 5s. Aceasta are în compoziție o sticlă tratată termic și chimic care protejează cel mai bine display-ul de șocuri și zgârieturi. Sticla este foarte subțire și este dublată de un strat de silicon. Împreună, creează folia perfectă pentru Iphone pentru că nu alterează claritatea imaginii în nici un fel, și nici pe cea a culorii. Folia este prevăzută și cu un strat anti-ulei care reduce semnificativ numărul amprentelor enervante de pe display. De ce oferă cea mai bună protecție? Pentru că și în cazuri extreme, dacă ajunge să se spargă, nu se dezintegrează în bucățele mici ci rămâne compactă pentru siguranță utilizatorului. Curioși să vedeți folia în acțiune? Urmăriți filmulețul:

Tableta s-a ales cu folie de protecție Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0. Aceasta o poate proteja inteligent chiar și zece ani de acum încolo. Numai să țină tabletă mea atâta! Odată montat corect, produsul are o garanție de 10 ani împotriva îngălbenirii, deteriorării, exfolierii și pierderii clarității. Ce e miraculos pentru mine este stratul de suprafață al foliei creat din polimeri speciali elastomeri care fac posibilă un soi de „regenerare” făcând să dispară orice zgârietură. Acest tip de folie Smart Protection este folosită și în domeniile militar, automobilistic și spațial. Cred că spune multe asta. Priviți diferența dintre o suprafața acoperită cu folie și una neprotejata, în caz de zgârieturi:

 Pentru laptop încă nu am cumpărat o folie protectoare pentru display pentru că nu există pe stoc dar mă gândesc serios să solicit acest produs. Deocamdată, mă bucur de cele două achiziții făcute. Foliile le-am montat singuri acasă și ne-am descurcat bine. Nu ne-ar fi ieșit cum trebuie fără instrucțiunile de instalare de pe site. Cine s-ar fi gândit că poți aplica singur folia de protecție pe telefon și tabletă, atât de simplu? Dacă ai cumpărat și tu o folie iPhone Smart Protection și vrei să afli cum să pui folie pe telefon acasă, ai toate datele necesare în tutorialul video de mai jos:

 Dacă, totuși, nu vă descurcați să montați folia singuri, puteți apela la unul din partenerii Smart Protection. Lista completă cu service-urile GSM în care puteți face asta, o găsiți aici.
 Toți ne-am tras gadgeturi smart pentru că ne vrem cool dar, cum spune o vorba, unde nu-i cap e vai de picioare. Așa că, indiferent cât de scump e smartphone-ul tău, dacă nu îi oferi protecție pe măsura inteligenței lui, s-ar putea să nu te mai simți la fel de cool când prietenii îți vor „admira” displayul zgâriat de cheile pe care le ții în același buzunar. O folie protectoare nu costă mult dar lipsa ei îi costă enorm pe utilizatori. Practic, e invizibilă și nu te deranjează cu nimic(nu atârnă greu în buzunar, nu modifică culorile sau claritatea imaginii). Doar rezultatele în ceea ce privește protejarea gadgetului sunt vizibile.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • talaba georgiana
    • 25/08/2015
    Răspunde

    Foarte interesanta aceasta postare. Baietelul meu a spart de doua ori tableta si ne- a costat f mult sa o reparam, cu siguranta voi cumpara si eu o folie ptr tableta.

    • Mariana Cioranu
    • 26/08/2015
    Răspunde

    Nu avem folie prtotectoare nici la tableta nici la telefon.Cred ca ar fi cazul sa cumparam.

    • Hacman Mariana
    • 26/08/2015
    Răspunde

    Multumim de informatii…chiar este utila acea folie , mai ales pentru cei care au copii mici)))) si telefonul meu are nevoie de asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares