SilverZone – raiul bijuteriilor

bijuterii piele sensibilă
Am cateva minute bune de cand ma gandesc daca sa va scriu sau nu. Cred ca e mai bine sa o fac, sa recunosc o data pentru totdeauna ca am si eu un viciu. I-as spune chiar dependenta: eu sunt dependenta de bijuterii. Cand auzi un cuvant atat de greu si cu atatea valente negative, ai sa gandesti ce e mai rau despre mine. Si eu am crezut ca e ceva rau si ca trebuie sa ma tratez, pana am dat peste Silverzone. Atunci am inteles ca dependenta mea e indreptatita si incurabila. La asa preturi mici la bijuterii, am decis ca e mai ieftin sa imi sustin mai departe viciul, in loc sa caut leacuri pentru a scapa de el. In fond, bijuteriile mele ma fac sa fiu eu, o femeie eleganta si sensibila.
 
Nu accept sa ma certe nimeni. Asa cum tu ai pofta de cafea si altii pofta de ciocolata si simtiti ca ati bate pe cineva ca sa le aveti, eu poftesc la bijuterii. De cand eram mica, daca mi se intampla sa uit vreodata sa imi pun cerceii, aveam senzatia ca sunt dezbracata si lumea ma priveste. Sunt cam pudica de fel si nu ma simt bine in postura asta, deci e musai sa ma „imbrac” bine inainte sa ies din casa, sa imi pun cerceii si bratara, colierul cu pandantiv sau brosa mea cea noua.
 
Imi plac bijuteriile din aur dar am invatat sa renunt la ele, de vreme ce nici un seic nu s-a oferit sa ma ia de nevasta si sa ma ajute sa imi fac o colectie impresionanta de bijuterii din acest material. Sa fii dependent de lucruri accesibile e una, dar sa dezvolti dependenta pentru materiale scumpe, deja devii un pericol pentru societate. Am invatat sa iubesc bijuteriile placate cu aur si sa le port cu aceeasi eleganta si mandrie ca si pe cele realizare exclusiv din aur. Nu vi se pare ca acest set de cercei si pandantiv placat cu aur, arata bine? Aurul este de 18k si materialele nu produc alergii, pretul e accesibil si efectul e maxim. Cine are nevoie de aur? Combinatia cu pietrele de onix, fac acest set sa fie unul din cele mai elegante din cutia mea bijuterii si apelez adesea la el.
 
set de cercei si pandantiv placat cu aur
Eu fac parte din categoria celor care cred ca trebuie sa ai tot atatea bijuterii cate haine, sa poti crea combinatii frumoase si atragatoare de priviri in fiecare zi. Sigur ca am multe inele, bratari, cercei si coliere placate cu aur dar am si mai multe bijuterii din argint. Chiar daca nu le cumpar sub forma de set, reusesc sa le potrivesc foarte bine, asa cum se combina si acest cercei din argint cu piatra de zirconia verde cu inelul de argint cu acelasi tip de piatra. Nu-i asa ca arata ca si cum ar fi aur alb?
 
inel din argint cu piatra de zirconia verde
cercei din argint cu piatra de zirconia verde

Prietenii, stiindu-ma iubitoare de bijuterii, imi fac daruri din aceeasi categorie. Unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost aceasta bratara din argint cu cinci tipuri de pietre(calcedonie bleu, topaz, ametist, granat, peridot) in culori care fac posibila purtarea ei la multe tinute, cu singura conditie sa fie la de fine ca ea. E din argint de cea mai buna calitate. Normal ca sunt dependenta de asemenea bijuterii frumoase si ca nu m-am putut abtine, cand am gasit acest pandantiv cu pietre pretioase si calcedonie, nascut parca pentru a fi jumatatea sufletului bratarii mele.
 
pandantiv cu pietre pretioase si calcedonie
bratara cu pietre pretioase si calcedonie

Nici bijuteriile hand-made nu le-am refuzat vreodata. Acest colier, spre exemplu a fost vedeta verii si l-am purtat destul de des. Lemnul din care e facut si culorile in care e vopsit, imi dau o stare de bine si imi insenineaza fiecare zi. Ca sa nu mai spun ca e un soi de magnet pentru privirile din jur si multa lume m-a intrebat de unde l-am luat. Le-am povestit tuturor de site-ul de unde imi cumpar eu bijuterii pentru ca nu ma tem ca vom avea bijuterii la fel. Sunt sute de modele pe site.
colier multicolor
E loc pentru fiecare sa isi aleaga bijuteria care ii place mai mult. Am mai gasit eu site-uri  care se laudau ca au bijuterii ieftine si nu aveai ce lua de acolo pentru ca erau prea putine produse. Aici am de unde alege si eu si prietenele mele. La orice ora din zi sau din noapte, putem comanda bijuterii moderne, nonconformiste, clasice sau elegante, alegand din sutele de modele de cercei fie ei creole, bobite sau candelabru, bratari pentru orice varsta sau statut social, inele cu pietre semipretioase si chiar inelele acelea rodiate cu aspect de aur alb. Unele dintre prietenele mele si-au cumparat bijuterii pentru nunta de aici. Chiar am vazut si eu niste seturi de bijuterii de mireasa superbe. Mai adaugati inele de logodna si verighete din argint la preturi mici dar de mare efect prin calitatea materialului si frumusetea modelelor. Cerceii, inelele si colierele cu perle sunt si ele printre favoritele mele mai ales cele care au un aspect vintage. Cum credeti ca arata acest inel cu perla si setul spirala din argint cu perla si marcasite pe o rochie neagra de seara? Feminin, sexy, ravasitor.
set bijuterii din argint cu perla
inel argint cu perla

Daca inca va mai intrebati de ce am ales Silverzone va intreb eu daca nu e suficient ca au o gama diversa de bijuterii, modele pentru orice gust si orice ocazie, dar mai ales pentru orice buzunar. Daca nu e, va mai pun cateva intrebari:
  • pe ce alt site cu bijuterii mai gasiti comanda minima de 30 de lei si transport gratuit pentru comenzi de minim 90 de lei?
  • ai vazut sutele de bijuterii la reduceri?
  • ai cautat vreun anumit tip de piatra semipretioasa si nu ai gasit-o?
Asta e tema pentru acasa.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. sa sti si mie imi palce aurul la nebunie dar nus dependenta doar k as vrea sa am mult mult knd vad cv bijuteri dak sunt galbene nu ma pasioneaza,decat dak sunt din aur”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares