Sfaturi pentru a alege un aspirator potrivit

aspirator
Modul in care arata casa ta este deseori asemuit cu tine ca persoana. Nu vorbim doar de cum este aranjata, ce mobila sau ce culori ai, ci si de cum arata casa ta. Daca lucrurile iti sunt mai imprastiate vei fi catalogat ca dezorganizat, iar daca totul este asezat perfect, poate te va lua lumea drept perfectionist. Cu totii stim cat de greu este sa tii o casa curata, cu serviciul si cu alte treburi – e greu sa iti gasesti timp sa ai grija de toate. Un aspirator potrivit poate face diferenta intre o zi de curatat sau o ora de curatat. In functie de nevoile tale, de tipul casei tale si de alti factori trebuie sa alegi un aspirator potrivit pentru tine. In Constanta gasesti aspiratoare la Selgros Nord.
Pentru a te ajuta sa gasesti aspiratorul pentru tine iti vom prezenta o serie de idei pe care poti sa le iei in considerare cand achizitionezi un aspirator nou. In functie de modul de stocare al mizeriei, exista trei mari categorii de aspiratoare:

  • Aspirator cu sac. Aceste aspiratoare au un sac de panza sau de hartie in care se aduna praful si toate mizeriile aspirate. Este modelul cel mai des intalnit. Marele avantaj este ca este de regula cel mai ieftin model. Dezavantajul este tocmai sacul, se imbacseste usor, se curata greu si trebuie golit constant. Daca folosesti saci din hartie ii poti tot arunca, sunt de unica folosinta, dar aici trebuie sa investesti bani in plus de fiecare data.
  • Aspirator fara sac. Acest model in loc de sac are o cuva din plastic care se inchide etans, eviti astfel scuturarea sacului din panza. Cuva de plastic, dupa ce ai terminat de aspirat, se goleste si se poate clati sub un jet de apa. Insa, la acest tip de aspirator filtrul trebuie curatat foarte des.
  • Aspirator cu filtrare prin apa. Acesta este un model mai scump dar foarte avantajos. Are un rezervor cu o capacitate mare, poti curata cu el nu doar covoare, ci chiar si perdele. Mai mult, cu acesta nu doar aspiri ci si speli, are un recipient special unde poti adauga detergenti sau solutii speciale. Dincolo de aceste tipuri mai poti lua in considerare ca factori de decizie marimea, puterea de absortie, pretul, silentiozitatea sau accesoriile. Inainte de a achizitiona un aspirator asigura-te ca e cel potrivit pentru tine.
Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
 Fax 0241 684 199

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares