Rochii si pantaloni scurti din si cu dantela – reduceri

rochie alba dantela

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

Dantela este una dintre vedetele podimurilor de moda ale sezonului de vara 2014. Fie ca e vorba de o rochie complet din dantela dublata de material fin, de o rochie care are doar terminatii sau decor cu broderie din dantela sau de un pantalon scurt din dantela crosetata, dantela e pe buzele tuturor. Dantela ne face mai dulci, mai feminine, aducand in stilul nostru ceva din dulceata femeilor din epocile trecute. Poti sa ai un aspect modern cu accente vintage, si asta chiar la un pret redus.
Ce ziceti de aceasta rochie alba scurta cu ornamente din dantela? Aduce ceva din frumusetea iilor brodate ale bunicilor dar e atat de moderna si frumoasa, potrivita pentru o zi caniculara de vara, indiferent in ce directie te-ar purta pasii. Sexy si, in acelasi timp, cumva cuminte.

Pentru un eveniment mai important sau o iesire de seara, o rochie conica de culoarea piersicii cu broderie ornamentala din dantela neagra si imitatie de piele, se preteaza perfect. Daca mai amintesc si faptul ca aceasta rochie costa doar 16,17$ acum cand pretul i-a fost redus cu 67%,  cred ca va convingeti si mai tare ca i-ar sta bine in dulapul vostru.

 

Unele femei se simt mai in largul lor intr-o pereche de pantaloni scurti. Un pantalon scurt negru din dantela crosetata in model floral, combinat cu un tricou simplu sau lejer, ar putea fi cheia pentru o zi reusita. Elasticul din talie ii face foarte comozi dar in acelasi timp nu sunt niste pantaloni care te transforma in femeia barbat ci te ajuta sa ramai cocheta si feminina.

inpuff.ro

 

Acum rochiile tale preferate si pantalonii scurti din dantela sunt si mai accesibile pe Sheinside, cu reduceri de pana la 50% sau chiar mai mari. Eu nu stiu alt site pe care sa le gasiti mai ieftine si cu transport international gratuit pentru comenzile de peste 30 $. Si, nu uitati, ce e frumos si va vine bine se poarta mereu, asa ca nu va faceti probleme ca la anul nu veti mai purta rochia alba din dantela cumparata acum.
Do you want to get a piece of pretty sexy and affordable lace clothig?

Now you have the chance.Here we go!

Up to 50% off for sheinside new vintage lace embroidery dresses and crochet lace shorts.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares