Probleme cu ficatul? Ia Spirulină Pulbere Organica Naturya!

spirulina

 Povestea de dragoste dintre ficatul meu și pulberea organică de Spirulină a început acum câteva luni. De ceva vreme, aveam dureri în partea dreaptă, în spate. Parcă mă țineau și coastele, mă durea și când respiram, când mă aplecăm și chiar când stăteam în pat. Mă gândeam că e ceva la plămâni și plănuisem să mă duc la un consult. Până să ajung la consult, am ajuns la niște analize de sânge de rutină și acolo au descopeit că durerea mea nu venea de la plămâni ci de la ficat. Nu m-aș fi gândit niciodată la asta; nu aveam grețuri sau alte simptome, doar balonări când și când.

Doctorița s-a apucat să facă ce știe mai bine: să îmi prescrie o rețetă. Nu m-am dat în vânt după pastile niciodată, cu atât mai puțin când am auzit că trebuie să iau vreo zece comprimate de spirulină pe zi. Mă gândeam că sigur nu mai apuc să mor de ficat și o să mor înecată cu pastile. Mă duc cu rețeta și mă pun la coadă la farmacie. Coadă, nu glumă! Am senzația că românii cumpără mai multe medicamente decât pâine. O doamnă vine și mă întreabă dacă am multe de luat ca să știe dacă stă la ghișeul acela sau se duce la altul. Îi spun că doar unul. Evident că eu trebuia să găsesc singura femeie cu chef nebun de vorba din toată farmacia. Am magnet pentru așa ceva. Mă întreabă ce medicament caut, că știe ea că unele nu se găsesc. Îi răspund sec, fără să o privesc: Spirulină. Doar nu e criza de produse naturiste! Mă întreabă și pentru ce iau Spirulină. Interogatoriu la farmacie îmi trebuia! Începe: „și băiatul meu a luat Spirulină că avea probleme cu ficatul”. Hopa, brusc devine interesant să o ascult. „Avea hepatica cronică deja. Medicii spuneau că și din cauza alimentației dar mai ales a stresului. I-au recomandat să ia Spirulină că cică au făcut ăștia niște studii și alga asta verde, nu numai că protejează ficatul dar și ajută la regenerarea celulelor hepatice. I-am luat Spirulină d-asta de la farmacie, pastile d-alea verzi și după o luna de tratament nu se cunoștea cine știe ce la analize. Atunci, doctorul l-a întrebat ce Spirulină ia. Cică asta comprimate sau capsule nu e așa bună ca Spirulina Pulbere și, într-adevăr, după două luni de tratament cu pulbere de Spirulină, băiatul meu era mai plin de viață și analizele de sânge mult mai bune.” Când am auzit de pulbere, mi-a încolțit în gând ideea că poate nu e nevoie să înghit totuși pastile.

În fața noastră încă se mai calcula de zor o rețetă stufoasă, așa că am întrebat-o dacă găsesc pulberea asta de Spirulină la farmacie. Mi-a spus ceva care m-a convins și mai tare că femeia știa ce spune: că și dacă au, o să îmi dea de la o firmă despre care nu știu nimic, nu știu dacă e Spirulină culeasă și preparată corect și că ea cumpără mereu numai de la Naturya. Mi-am notat bine într-un sertăraș din creieraș cuvântul Naturya,  i-am mulțumit și i-am făcut loc să treacă în față la ghișeu.

 Ai aici cele mai bune preturi la produse naturiste, inclusiv la pulberea organica Spirulina(click)!

Am căutat pe internet Spirulină Pulbere de la Naturya și am găsit-o. Atunci mi-am dat seamă de ce spunea doamnă aceea că e cea mai bună: e pulbere bio/organică. Naturya este unul dintre liderii europeni de super-alimente – pulberi organice, oferind produse excepționale pentru sănătatea noastră, 100% naturale, fără gluten, aditivi, coloranți sau conservanți ușor de asimilat de către organism. Ce argumente am găsit în favoarea utilizării acestei pulberi bio și nu a unor capsule?

  •  este cultivată organic într-o zonă rurală a Chinei, departe de poluare, deci este exclus să fie toxică
  •  este 100% asimilabila de către organism, spre deosebire de unele comprimate care nu sunt digerate și sunt eliminate fără să își facă treabă pentru care le-ai înghițit
  •  este mult mai ușor de administrat, nu trebuie să înghit păștile, o pot dizolvă în sucuri naturale de fructe

Medicul îmi spusese că Spirulina protejează ficatul prin furnizarea de proteine și vitamine care îmbunătățesc funcția ficatului, așa că aveam nevoie de cea mai bună Spirulină de pe piață. Mi-am comandat primele două punguțe de Spirulină Pulbere Organica/BIO Naturya și ne-am împăcat bine. O beam cu un pahar de suc de fructe proaspăt și nu avea nici un gust neplăcut combinată astfel. După o cură de două luni, în care nu mai avusesem dureri și reușisem să scap de o iritație care îmi apărea frecvent pe gât, m-am prezentat iar la tanti cu acul să îmi ia sânge pentru analize. E drept că ținusem și regim, să nu creadă cineva că am mâncat ceafă de porc și cartofi prăjiți; cert e că toate numerele alea de pe buletinul de analize erau în limite normale. Trăiască tanti de la farmacie că mi-a recomandat să cumpăr Spirulina asta organică 100% naturala!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tania
    • 26/02/2016
    Răspunde

    Am luat și eu o perioadă spirulina. Sub formă de pudră. M-am obișnuit mai greu cu gustul, dar merită. Pe blogul meu am scris mai multe despre această algă: https://mereularegim.wordpress.com/2016/02/24/beneficiile-consumului-de-spirulina-pentru-sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares