Primaria nu le lasa sa spargi asfaltul pentru a te lega la reteaua de gaz

haioase
Se intampla in Bucuresti, in sectorul 5. Nu sunt eu personajul care are nevoie de racordare la reteaua de gaz, ci un vecin. Are mai bine de un an de cand asteapta aprobare pentru a i se trage teava de gaz in curte si inca nu are un raspuns favorabil. Intre timp, nici macar nu stie daca sa mai astepte sau sa isi cumpere lemne. Pana aici, ati zice ca de ce ma intereseaza pe mine. Partea ciudata e ca primaria nu ii da voie sa faca asta pentru ca nu vor sa fie afectat asfaltul pe care il considera prea recent turnat.
Am o veste pe primarie, in cazul in care nu stie: la 20 de metri de poarta omului incepe zona plina de petice a asflatului strazii noastre: una dintre gauri, foarte mare, a aparut la cateva zile dupa ce au asfaltat, din cauza ca nu au batatorit bine pamantul dupa ce au sapat pentru canalizare si s-a facut o gaura mare care a inghitit asfaltul. In aceeasi zona mai sunt si alte petice mari asfalt datorate unor lucrari despre care nu ma pot pronunta daca au fost publice sau private. Ca sa fie treaba si mai cu semnul intrebarii, o strada mai incolo, un om s-a racordat la reteaua de gaz saptamana trecuta, cu aprobare de la primarie, desi strada pe care locuieste dansul este asfaltata mai recent decat a noastra si avea(pana la data lucrarii sale) un aspect impecabil.
Ce inteleg eu de aici e ca de fapt nu se protejeaza o lucrare, ci se refuza o aprobare pentru ca cineva, nu a dat ceva cuiva…intelegeti voi. Cam asta e banuiala mea.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares