Miresele vor limuzine de epoca

limuzina de epoca
Vara e sezonul nuntilor. Numai dintre rudele mele, cinci au avut nunta anul acesta si fiecare nunta a fost frumoasa in felul ei. Dar, cea mai frumoasa cred ca a fost nunta unei nepoate de-a mamei. Nu as putea spune ca a fost o nunta mare sau de oameni bogati dar au fost cateva elemente inedite care au facut deliciul participantilor si i-au facut pe miri sa radieze de emotie si fericire. Dintre ele, as vrea sa amintesc porumbeii albi eliberati la iesirea din biserica si masiniile de epoca in care au sosit mirii la biserica si la local.
limuzina de epoca
Limuzine de Epoca
Din cate stiu, ideea inchirierii unei limuzine de epoca, a apartinut miresei si chiar a dat foarte bine sa coboare in rochia ei alba din dantela, model usor vintage, dintr-o limuzina alba de epoca. Pozele sunt demne parca de o imagine dintr-un film al anilor 60-70. Totul emana eleganta si bun gust. Mirele a ajuns la biserica intr-o limuzina neagra cu parintii lui si mireasa cu parintii ei, intr-o limuzina alba. Amandoua aratau impecabil si pe langa asta, din punct de vedere practic, au fost mult mai spatioase decat o masina obisnuita si mireasa nu a fost nevoita sa fie stresata de grija rochiei si a trenei, ca trebuie sa le tina stranse in poala.
Am aflat ca le-au inchiriat de pe www.limuzinedeepoca.ro si nu am fost singura interesata de acest detaliu. Inca doua fete care urmau se se casatoareasca s-au aratat interesate si incantate de ideea unei astfel de masini pentru nunta. Domnisoarele de onoare au incins telefoanele la selfie-uri cu masinile de epoca si socrul mare nu isi mai incapea in piele de fericit ca prezenta masinilor a avut asa efect.
De curand, am primit si filmarea de la nunta si am vazut ca s-au tras niste cadre superbe la asfintit in drum catre restaurant, cu masinile inchiriate. Zambete din toata inima pe chipurile lor. Cum ai putea sa te simti altfel decat ca o printesa, intr-o masina Vanden Plas Princess? Sincer, nu stiu cat a costat dar a meritat pentru ca au creat niste clipe magice si au ramas cu amintiri unice. A fost prima nunta la care am asistat si mirii au venitycu astfel de masini dar din cate am citit apoi, e la moda si multe mirese opteaza pentru acest serviciu de inchiriat limuzina cu sofer pentru cea mai importanta si frumoasa zi din viata lor. E mai mult decat un mijloc de transport, e o masina magica ce le poarta spre locul in care au sa isi dea mana alesului si sa isi uneasca destinul cu al lui.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares