Impresii Pensiunea As – Floresti(Cluj)

cafeaua îți face diminețile mai frumoase
Am iesit si eu pentru prima data in viata, doua zile. N-a fost excursie ci mai degraba un drum prin tara, pe care l-am acceptat pentru ca nu vazusem niciodata muntele si era sansa mea. Dupa multe ore de drum de la Bucuresti pana la Dej apoi inapoi la Cluj, ne-am cazat undeva la o pensiune din Floresti, de langa Cluj. La prima vedere, era totul in regula dar apoi am ajuns in camera. Zugraveala nu cred ca fusese refacuta de mult. In camera aveam un pat dublu si unul din acela pliant de spital. Cand s-a asezat sotul meu pe patul pliant, s-a si rupt cu el. Atunci am vazut ca avea cadrul din niste scandurici foarte fine si ca pe balcon mai erau cateva rupte. Cand am vazut treaba asta, deja imi era frica sa mai dorm si in patul mare.
O alta lipsa, aerul conditionat. E drept ca peste noapte s-a racorit insa, desi ne-am cazat pe la ora 17, morti de oboseala, pana la ora 21 nu am putut adormi din cauza soarelui  care batea fix in camera si te simteai ca in incubator. In 80 de lei era inclus si un covor cu o urma mai mult decat vizibila lasat de un fier de calcat uitat pe el. In rest, nu as putea spune ca nu era curat. Baia era curata, cosurile de gunoi golite, curate, praful era sters. N-am inteles de ce aveam in camera un corp de iluminat pregatit sa lumineze cu cinci becuri si de fapt era montat unul singur. Adica inteleg ca vrei sa faci economie dar in cazul asta, pune un corp de iluminat cu un singur bec.
Nici masa de seara nu m-a incantat prea tare pentru ca la 50 de lei pentru doua persoane, in alta parte se mananca mult mai bine daca stau sa ma gandesc ca eu am luat doar felul doi. Mai pe scurt, o ciorba de burta care baltea in ulei, niste cartofi prajiti congelati(astia au fost cei mai buni), niste mititei care miroseau chiar urat dar sotul meu zice ca erau buni. A mancat 3 din 4, deci trageti voi concluziile! Piureul meu sigur era din acela facut din praf instant iar muraturile nu puteau fi mancate decat pe jumatate. Un gogosar in otet fleoscait a fost cireasa de pe tort.
Cam asa as descrie eu experienta cu aceasta pensiune.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares