Gadgetul meu de suflet

baiat folosind un laptop pentru școală
In activitatea mea zilnica, gadgeturile pe care pot redacta texte si ma pot conecta la internet sunt foarte importante. Daca nu merge laptop-ul ma multumesc si cu tableta sau cu smartphone-ul dar, daca ma intreaba cineva care e preferatul meu, nu am nevoie de timp de gandire si raspund din prima: laptop-ul.
Am incercat sa scriu si sa navighez pe internet si de pe o tableta si de pe un smartphone si rezultatul nu a fost pe placul meu. In ambele cazuri, am senzatia ca am doua maini stangi. Normal ca tine si de obisnuinta dar cred ca oricat m-as chinui nu mi-as putea scrie articolele sau rasfoi internetul in voie de pe o tableta. Eu la ora asta am cel putin zece pagini deschise, vreo trei aplicatii, doua browsere, vreau sa scriu si sa ascult muzica in acelasi timp, sa pot accesa rapid o alta pagina sau un alt program. Pe telefon chiar nu imi iese magia si pe tableta iese dar cu greu.
Prin urmare, raman fidela laptop-ului. Din fata lui am o imagine destul de buna si destul de mare, pot sa bat cat vreau in butoane si i-am atasat si mouse pentru ca mie imi place sa dau click si scroll ca in tinerete si nu prea ma impac cu touchpad-ul la modul ca nu il pot manui cu atata usurinta cum il manuiesc pe soricel. E suficient de portabil si laptopul, se conecteaza la net si pe LAN si pe wireless si chiar pe stick, poate citi informatie de pe mai multe tipuri de carduri si stickuri, poate citi CD-uri si DVD-uri, are ecran generos pe care ma pot plimba in voi printre filele deschise, pot sa vad un film dintr-o bucata si nu da rateuri niciodata pentru ca are memorie buna si ruleaza sistemul de operare de pe SSD. N-as renunta la el pentru nici o tableta din lume, oricat de generoasa si convertibila ar fi ea. As pastra-o si mi-ar placea, nu zic nu; dar doar asa de impresie sa vada lumea ca o am. Tovarasul meu de lupta virtuala a fost si ramane laptop-ul.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares