Facem si noi bani cu MakeMeBrand?

MakeMeBrand

LATER EDIT : MakeMeBrand a disparut! 😀

Hai, sa aud eu unul ca nu ii plac banii si ca nu vrea sa castige bani lejer din fata calculatorului!  Deja va ganditi ca o sa va spun de vreun site unde dai click si iti vin banii, nu? Ei bine, nu. Bani poti face doar muncind. Eu aleg ca instrument de lucru tastatura si imi place sa cred ca stiu sa o folosesc macar de nota 6. Iar sunt modesta. Si, da, vreau bani. Tocmai de asta, m-am inscris pe platforma aceasta noua, MakeMeBrand, dedicata noua, bloggerilor carora ne place si nu ne rusinam sa si castigam pe urma scrisului.

 

 

Se anunta averse de advertoriale platite, pe tot teritoriul tarii, datorita extinderii asupra hartii bloggingului romanesc a unui nor MakeMeBrand, provenind dinspre Agentia de Publicitate Key Frames Media, o agentie prezenta pe piata din 2011 deci din start avem garantia colaborarii cu profesionisti. Devino partenerul lor, impreuna cu mine si vei participa la campanii de avertoriale si seo care, nu numai ca iti vor oferi subiecte de scris(de care eu cam duc lipsa in ultima vreme), dar iti vor asigura si o sursa de venit! In plus, vei scrie istoria marketingului targetat cu mana ta.
 
Avem premii, avem bani de dat, fara datorii la stat si te asteptam si pe tine. Numai asa, de inceput, iti mentionez cam ce ai putea castiga:
 
  • 17 premii a cate 100 ron
  • 3 tablete Google Nexus
  • 3 excursii la mare
Astea numai pana la sfarsitul acestei luni, ca sa ne cunoastem mai bine. Si pentru ca ai rezistat pana aici, iti mai vand un pont. Inscrie-te cat mai repede si promoveaza-ti linkul personalizat din cont pentru a-ti contrui propria retea de referri! Vei castiga 5% din tot ce castiga ei de acum incolo. Daca nu te-am convins inca, intra si mai studiaza! Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in sac si daca vrei bani nu o sa ii faci din clickuri, e musai sa bagi coada in MakeMeBrand sa prinzi niste advertoriale platite sau niste premii pentru activitate.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Laura
    • 03/08/2015
    Răspunde

    Buna, Cristina!

    Super utila informatia! 🙂

    Ne poti da si un link? Eu la o cautare pe Google nu gasesc ceva similar cu afisul postat de tine. Multumeeeeesc!

      • cristina
      • 01/09/2015
      Răspunde

      Scuze ca vad asa tarziu comentariul. Odata cu intrebarea ta, am remarcat si eu ca Site-ul e in vacanta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares