E mai simplu cu anunturi auto online

anunturi online masini
Stau si imi aduc aminte acum cativa ani cand si-a cumparat unchiul meu prima masina, ma trimitea in fiecare vineri sa ii cumpar ziarul, apoi lua la mana anunt cu anunt si le incercuia pe cele interesante, apoi incepea sa sune. Cred ca vreo zece drumuri a batut sa vada masini, ca in ziar unele nu aveau poza deloc altele aveau dar era una singura si mica. Piata anunturilor auto s-a modernizat mult in ultimii ani. Acum, cine are de vandut sau vrea sa cumpere o masina, cel mai simplu e sa o faca pe internet. Asa l-am sfatuit si pe unchiul meu care s-a hotarat sa isi vanda una din masini.
anunturi auto online
Anunturi auto Vitan Auto
Fara drumuri la posta sau la vreo redactie ca sa dai un anunt costisitor cu numar limitat de caractere si o singura poza cu masina, fara timp pierdut pentru ca zeci de oameni vor sa o vada pentru ca in poza din ziar nu se vede nici un detaliu. A intrat pe Vitan Auto si a pus un anunt gratuit in care a scris toate detaliile despre masina si a pus poza multe si in ansamblu si in detaliu cu masina ca sa vada omul ce vinde. Acolo intra toata lumea pentru anunturi auto. Unii vor sa vanda, altii sa cumpere; se gasesc masini pentru toate gusturile si buzunarele. E mult mai usor sa pui un anunt auto pe un site specializat pentru ca sunt lucruri la care tu nu te-ai gandi ca trebuie sa le scrii. Acolo ai formularul standard care te intreaba toate detaliile si tu trebuie doar sa bifezi ce corespunde dotarilor masinii pe care o vinzi. Cand termini de incarcat pozele si introduci datele de contact, nu mai dureaza mult si anuntul tau va fi online si sute de mii de oameni vor avea acces la el fara sa fie nevoiti sa cumpere un ziar. Mai multe detalii si mai multe poze, inseamna sanse mai mari sa vinzi masina rapid.
Si cumparatorilor le e mai usor sa caute o masina in anunturile online decat in cele tiparite pentru ca in mediul virtual folosesti tot felul de filtre si mergi direct la marca si modelul dorit, nu trebuie sa parcurgi pagini intregi de anunturi redactate cu litere de-o schioapa. A doua zi dupa ce postase anuntul pentru vanzare, deja sunasera doi tipi interesati de masina si, dupa alte doua zile, deja semna actele de vanzare. Simplu, nu? Pui anuntul gratuit, fara drumuri incomode si zeci de telefoane in care oamenii te intreaba ce culoare e de fapt pentru ca in ziar nu se vede clar.
Ce ziceti: cand ai de vanzare o masina sa vrei sa achizitionezi una, cum e mai bine? Sa te duci direct in targuri sau sa folosesti varianta anunturilor auto online?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares