DTS Travel Agency, bilete de avion și oferte de turism pentru luna de miere

bilete de avion
 Mă dor ochii de la câte poze am parcurs astăzi pe monitor. Mihaela, prietena mea, tocmai s-a întors din vacanță din Spania și a venit să îmi aducă niște suveniruri și să îmi arate prin fotografii cum a petrecut acolo. Ea nu concepe să treacă o vară fără să își facă o vacanță în străinătate. Și-a propus să vadă în fiecare an câte o țară din Europa și cred că are șanse să se țină de cuvânt. Anul ăsta s-a întors și mai fericită decât anul trecut. În 2013 a fost în Grecia și a apelat la o agenție de turism care nu se ocupa și de rezervări de bilete de avion și, pe lângă alergătura după costume de baie și produse de plajă, a trebuit să piardă timp și în căutare și rezervare de bilete pentru avion pentru că nu îi surâdea ideea de a merge cu autocarul.
 Anul acesta, nu avea nevoie de cazare pentru că tocmai s-a căsătorit și nașii le-au făcut cadou o vacanță în Valencia, asigurându-le masa și cazarea dar nu luaseră în calcul și cum vor ajunge finii lor acolo. Aveau nevoie de bilete ieftine de avion și nu se gândiseră până atunci să le caute și să le rezerve online. Mai intrase pe DTS Travel Agency atunci când găsise o ofertă bună pentru Antalya și văzuse atunci că agenția se ocupă și de bilete de avion. Doar a intrat pe site a completat datele de plecare și de întoarcere și câte persoane călătoresc și și-a lăsat datele de contact. În aceeași zi, a fost sunată și a și rezervat biletele pentru că erau la un preț foarte bun.
 Azi am văzut peste 400 de poze cu toate obiectivele turistice și peisajele din Valencia. La fiecare poză îmi povestea totul despre locul respectiv. Tocmai când credeam că am terminat cu discuția despre vacanțe, când închidem folderul cu poze, dă peste folderul cu pozele soră-sii din excursia în Bodrum. Și am luat-o de la capăt. Cum? A calculat ea repede că mai are zece zile de concediu de luat și că cele șapte petrecute în Valencia nu a fost suficiente pentru a se numi „luna de miere”, așa că ar fi foarte potrivită încă o vacanță. De bani nu se pune problema că, dacă prima excursie a fost asigurată de nași, banii de concediu nu au fost afectați prea tare.
 M-a dat de-o parte de la calculator și a intrat pe site-ul celor care o ajutaseră să găsească bilete de avion care să o poarte în Spania, și a căutat rapid printre ofertele de turism în Turcia. A ales o ofertă all-inclusive cu transport cu avionul asigurat și cazare la un hotel de 5 stele, care nu depășea, pe 7 nopți de cazare pentru două persoane, 1000 de euro. L-a sunat apoi pe proaspătul soț ca să se intereseze când își poate programa concediul că să știe când face rezervări pentru a doua vacanță de anul acesta. Nu poți, ca proaspăt căsătorit, să te pui în calea fericirii soției și să îi refuzi să bifeze măcar anul acesta două destinații de vacanță, nu?
 După ce a plecat ea, am tras și eu puțin cu ochiul la ofertele de pe site. Parcă o excursie în Bulgaria la Nisipurile de Aur „m-ar coafa” și pe mine. Am văzut în pozele ei de acum doi ani că e frumos acolo. Patru stele, 24 de euro pe noapte all inclusive, parcă nu sună rău, nu? Mai ales că nu trebuie să pun piciorul în avion(am oroare de el). Ce ziceți, să sun la agenție? Mă consult cu „soața” și vedem. Dar voi, ce preferați când aveți un drum lung de făcut către destinația de vacanță, să va luați bilete de avion sau să amorțiți în autocar?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares