Am ramas fara „FlashForward”

FlashForward
In ultima vreme am cam tras chiulul de pe blog. Am fost intr-un fel de concediu. Plecata, doar doua zile. Dar am simtit nevoia sa iau o pauza. Nu mai vazusem un film de cateva luni si m-a pus naiba sa imi caut un serial care sa ma relaxeze dupa-amiaza. L-am gasit.
FlashForward, 22 de episoade in trei zile, de parca eram la maraton. Era musai sa vad finalul, nu mai aveam stare sa stiu care moare si care traieste, sa vad daca li se implinesc viziunile din viitor. Cu fiecare episod imi placea mai mult si habar aveam ca o sa raman in coada de peste la final. S-a terminat aiurea si m-am trezit ca imi scrie pe ecran „sfarsitul sezonului 1”. Toate bune si frumoase, numai ca un sezon doi nu exista.
Oare americanii astia termina ceva, sau pe toate le incep si le abandoneaza? Nu stiu cum spun ei ca e un serial care nu a prins la public pentru ca eu inainte sa fac rost de el, am auzit numai referinte bune de la cinefilii romani. Poate ca publicul american prefera comediile stupide sau filmele mai putin solicitante pe care sa le poata urmari usor…nu-mi dau seama.
Cert e ca eu vreau sezonul doi si nu am nici o sansa sa il vad pentru ca abia acum dupa 22 de episoade, aflu si eu ca nu se mai face continuarea. Ajungi sa iubesti personajele, sa devii cumva parte din poveste si povestea ramane neterminata. Cica scopul filmului astuia era sa ma relaxeze. Acum ma simt stresata si nervoasa. Sunt in cautare de un serial TV bun, care sa aiba si final. Daca aveti recomandari, ajutati, va rog, un om sarman sa isi vindece ranile provocate de producatorii americani care abandoneaza filme geniale.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares