Vara imi planific concediul de iarna

încălțăminte de iarnă sfaturi
Da, ati ghicit, eu vara nu dorm. Pentru ca anul acesta sotul meu nu are concediu pe perioada verii si nu putem merge nicaieri, eu am inceput deja sa imi planific concediul de iarna. Oricum, timpul trece foarte  repede si acum vine Craciunul. Nu am visat niciodata sa imi fac vacanta in alta parte decat in Romania, cand e vorba de vacante la munte. Cand merg la mare parca imi pare rau si as visa sa ajung in Turcia sau in Grecia. Dar, la munte, nu cred ca e undeva mai frumos la ca noi.
Preturile pentru o excursie la munte nu mi se par asa mari mai ales daca iti faci programare din timp si colaborezi cu agentia cea mai buna. Agentia mea e Bookingexpert, agentia preferata de cei mai multi romani. Ei se ocupa de cazare in hoteluri si pensiuni cu regim hotelier din Romania. De ce e mai simplu sa apelez la o agentie? Pentru ca nu pierd mult timp in cautare de oferte, de locuri de libere, de locatii potrivite cerintelor mele.
Eu deja ma visez la munte printre brazi incarcati de zapada. Daca ar fi dupa mine, as alege o zona montana din Romania, ceva mai linistita, undeva prin Apuseni, dar sotul meu adora sa skieze asa ca alegem mai mereu sa mergem la Predeal sau Busteni. Cand mergem in vacanta, e drept ca nu mergem ca sa stam in hotel, mergem pentru a petrece cat mai mult timp in natura, in aer liber. Hotelul e pentru dormit, pentru a lua masa si pentru a ne asigura igiena. Pentru a face o amintire placuta dintr-o vacanta, pentru mine, e musai ca hotelul sa aibe de la trei stele in sus. Normal ca am nevoie de un pat bun, de mancare traditionala buna si de curatenie.
Si anul trecut tot in Predeal am fost si am fost cazati la hotel Andy unde ne-am simtit bine. Prietenii nostri, care si-au petrecut concediul de iarna la hotelul Atelier, se lauda ca la ei a fost mai frumos si mai bine ca erau mai aproape de partie. Oricum ar fi, toata zona noastra montana e superba atata vara, dar mai ales iarna, daca ai norocul sa nimeresti in vacanta dupa ce a nins peste munti. N-as pleca niciodata in vacanta in alta parte decat in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. Mancare si traditii ca la noi nu mai gasim asa usor! Nu degeaba altii vin din alte tari ca sa isi petreaca concediul de iarna in Romania.
Pentru vacanta de iarna de anul asta, am ales Hotelul Orizont, nu pentru ca dincolo nu m-as fi simtit bine ci pentru ca imi place sa schimb peisajul. Are si stele mai multe si dotari si facilitati mai bune asa ca se anunta o vacanta la Predeal reusita.
Tu unde vei petrece concediul de iarna anul acesta? Ce alegi: Romania sau o vacanta in strainatate?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares