Triciclete pentru copii – must have pentru vara

triciclete pentru copii
Nu mai fusesem de mult timp in parc si ieri am iesit la o plimbare. Nu va imaginati ce bine mi-a facut o baie de lumina naturala cu multe culori si glasuri de copii! Cred nici o sedinta la psiholog nu m-ar fi pus asa pe picioare. Tot parcul era plin de copii: copii cu mamici, copii cu bunici sau grupuri de copii, venite sa alerge pe jos, pe role, pe biciclete sau triciclete. Si cu biciclete erau multi copii dar cei mai multi erau mici si pedalau pe triciclete. Cred ca pana ieri nu am stiut niciodata ce inseamna un curcubeu de triciclete.
Ma uitam in drepta si vedeam o mamica asezand copertina unei micute domnisoare, ca sa nu ii intre soarele in ochi. Din Tricicleta Pentru Copii MyKids Rider A908-1 Roz, parea o mica printesa pe care mami o impingea usor catre lac, in cautare de putina racoare. Micuta gesticula fericita cand trecea prin dreptul altor copii, dar era in siguranta datorita centurii cu prindere in cinci puncte. In cosuletul prins in spatele tricicletei, ceiutul si doua jucarii se plimbau si ele. Ce mi s-a parut interesant a fost ca tricicleta avea si pedale dar cea mica inca nu ajungea la ele si tine picioarele pe suportul special creat, deplasandu-se impinsa de mama, dar in acelasi ritm cu restul copiilor care taiau aleile calare pe tricicletele lor.
Din stanga, un baietel cu falcute dulci  imi zambeste din tricicleta lui albastra cu roti de cauciuc, in care pedaleaza cu spor, uneori pierzand directia dar fiind adus pe calea cea buna de bunica. Constructia din metal face din ea un vehicul mult mai rezistent decat tricicleta printesei de mai devreme. Parasolar avea si tricicleta lui, si asta il facea sa pedaleze si mai cu foc, fara teama de soarele care batea din fata, cautand sa intre in ochi.
Triciclete copii – Bekid.ro 
Insa, cea mai tare tricicleta pe care am vazut-o ieri, arata mai degraba a tricicleta de raliuri, era tare dichisita si un pusti caruia abia i se vedea nasucul de sub sapca, pedala nervos ca mama nu vrea sa renunte la maner ca sa il lase liber. Mi s-a parut cea mai rezistenta, mai sigura si mai confortabila tricicleta pentru copii si din cate mi-am dat seama avea si frana. Avea si gentuta atasata in spate si cos de cumparaturi foarte incapator si arata foarte bine. Culmea e ca si la iesirea din parc, am dat cu ochii de acest pusti rebel si parintii lui si nu imi venea cred ca minunea lui tricicleta se pliaza atat de bine si de usor, lasand liber mare parte din spatiul din portbagajul masinii.
Tricicletele pentru copii sunt mult mai sigure decat bicicletele pe care vor incepe sa le foloseasca putin mai tarziu, cand vor mai creste. Nu au aceeasi bucurie a plimbarii daca ii plimbati dumneavoastra intr-un carucior, ca atunci cand se simt activi si implicati in plimbare, pedaland sau avand senzatia ca pedaleaza in vreme ce mami sau mamaia ii imping usor de la spate. O tricicleta mi se pare si o idee foarte buna de cadou pentru o fetita sau un baietel.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares