Tlh.ro – solutia perfecta pentru gazduire web

domeniu-gazduire
M-a intrebat acum cateva zile o amica virtuala de ce ii trebuie ei hosting pentru blog si cu ce o ajuta daca isi achizitioneaza un pachet de gazduire. Nici eu nu am stiut la inceput dar am aflat in timp despre diferentele dintre un site cu gazduire buna platita si unul gazduit pe o platforma gratuita. Nu e vorba doar de stocarea datelor e vorba de siguranta stocarii lor. Pentru ca pe o platforma gratuita, nu iti verifica nimeni site-ul sa vada daca functioneaza corect, nu iti protejeaza nimeni blogul de atacuri, spam-uri si virusi. Atunci cand cumperi un pachet de web hosting de la o firma, acestia isi ofera si protectie antispam, antivirus, iti asigura asistenta 24/7 si face back-up periodic(zilnic)al datelor site-ului tau.
Pe Tlh.ro, pretul pachetului Basic este de 0,99 Euro/luna, un pret mic pentru care iti asigura siguranta muncii tale de zeci sau sute de ore. Ce alt avantaj mai prezinta o gazduire platita la o firma buna? Incarcarea rapida a site-ului, a intregii informatii indiferent de marimea paginii. Mai ales cand ofera gazduire pe servere SSD, viteza de incarcarea a site-ului este uimitoare indiferent ca e vorba de un blog mic sau de un site complex. Un hosting web platit iti aduce si trei casute de email care vor face usoara comunicarea cu publicul tau, conferindu-le mai multa incredere in tine si site-ul/afacerea ta.
Eu nu mi-am cumparat inca hosting pentru ca nu sunt decisa asupra numelui pentru un domeniu dar trebuie sa trec pe gazduire web platita cat mai curand, pentru ca mereu stau cu frica in san daca da platforma o eroare ma si gandesc ca mi-a disparut blogul cu totul. Chiar nu imi doresc sa patesc asa ceva doar pentru ca am refuzat sa platesc un euro pe luna ca sa am blogul pe un server sigur unde oamenii urmaresc in permanenta daca totul e in regula. Deci, oricine ma intreaba daca se merita sa platesti gazduire web, ii spun cu mana pe inima ca merita.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares