Programul de facturare face treaba mai usoara

program_facturare
In perioada asta de criza nebuna, putini sunt cei care se mai incumeta sa incerce sa pune pe picioare o afacere. Mihaela, prietena mea, a indraznit sa incerce si si-a deschis o mica afacere la ea in Urziceni, pentru care avea nevoie de facturi. Fiind o afacere mica, mai degraba de familie, trebuia sa se descurce mai mult singura. Nici vorba de contabil sau de platit o persoana care sa se ocupe de acte si facturi. Pe langa orele petrecute la magazin si alergand dupa marfa, seara aproape adormea incercand sa introduca toate datele necesare in excel si sa scoata facturi si sa se ocupe de diverse rapoarte. Era foarte obositor pentru ea. Mare i-a fost bucuria cand a gasit pe internet un program de facturare pe care l-a putut testa gratuit 30 de zile. Mai vazuse programe de facturare dar nu aveau optiune demo si se temea ca le va plati si nu o vor ajuta prea mult sau nu va sti sa le foloseasca.
Program Facturare – Genius Facturare
Timp de o luna si-a facut facturile in acest program si a fost multumita de rapiditatea cu care le emitea si le putea trimite mai departe chiar si pe e-mail. In plus, facturile aveau un aspect profesional si nu era deloc greu de utilizat, avand toate functiile esentiale, fara a le introduce si pe cele inutile in care nu faci altceva decat sa te incurci. Adio scris de mana sau facut facturi in Excel pana la 1 dimineata. Intr-un singur program faci si factura foarte simplu, o poti pesonaliza cu logo-ul fimei, poti emite avize si chitante, poti amite diverse rapoarte si chiar facturi in alte monezi. Nu a facut niciodata studii de contabilitate dar ai zice ca a facut facturi si calcule toata viata, atat de bine se descurca cu noul ei program de facturare.
Cand mi-a spus ca dupa perioada de testare l-a cumparat, ma gandeam ca sigur a fost scump. Am ramas gura-casca sa aflu ca a platit doar 99 roni pe viata, fara alte costuri. O nimica toata daca stai sa te gandesti cat timp pretios economiseste folosind un program foarte simplu si eficient de facturare pentru tot ce are nevoie: facturi, chitante, avize, bonuri fiscale. Mai mult decat atat, sunt atatea date care inainte trebuiau introduse manual si acum se completeaza automat. Dar, cel mai mare plus este ca are acces de oriunde la facturile de care are nevoie si le stie in siguranta.
Din calculator nu le poate pierde asa cum a pierdut acum cateva luni o factura tipizata importanta pe care a cautat-o cateva ore. Toate facturile sunt centralizate intr-un singur loc, emise rapid si cu slabe sanse de a fi gresite, lasandu-i timp pentru viata personala. Serile sunt mai frumoase petrecute in compania prietenilor, decat dedicate facturarii clasice greoaie.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares