Platinet – masinute pentru baietii mari si barbatii cu suflet de copil

masinuta cu telecomanda
Intr-o zi eram cu o prietena de-a mea la cumparaturi si ea cauta o jucarie, masinuta pentru baiatul ei cel mare. Si-a adus aminte ca eu am acasa o super masinuta cu telecomanda si, stiind ca o tin in vitrina, m-a intrebat daca nu cumva e de vanzare. Doamne fereste, mai bine vand mobila sau bijuteriile, numai masinuta aceea sau elicopterul nu! Doar nu credeti ca numai baietii de la 3 ani la 14 ani se joaca cu masinute. Am si eu un „baietel” de 27 de ani care, intr-o seara, mai avea putin si plangea ca i-am scapat o macheta pe jos si i-am rupt bara din spate. A lipit-o si e ca noua dar nu m-a iertat niciodata. Nu mai am voie sa umblu in raftul ala. Si ce rau imi pare mie ca si asa imi placea sa sterg praful acolo!
Se apropie ziua lui si m-am gandit eu ca cel mai bine ar fi sa ii cumpar o jucarie mai interesanta. Haine nu ii place sa ii cumpar ca nu ne potrivim la gusturi, de masina noua nu am bani, asa ca ii cumpar o masinuta care stiu eu ca o sa ii placa. E combinatie de patru litere si o cifra, la care a visat toata viata. Un BMW X6 rosu, masinuta radiocomandata, poti cumpara de aici la pret mic!(click) Nu ma tem ca va agata vreo blonda cu el ca nu are unde. O sa se plimbe doar prin casa. O fi ea masinuta BMW dar nu e orice fel de masinuta. E potrivita si pentru baietii ceva mai mari dar si pentru barbatii care au inca suflet de copil si adora jucariile cu doua sau patru roti pe care nu isi permit sa le achizitioneze in viata de zi cu zi. Daca nu are un BMW in garaj, macar in vitrina sa aibe unul.

De ce e speciala masinuta Platinet? De ce nu i-am luat o masinuta obisnuita de la un magazin de jucarii pentru copii? Pentru ca BMW-ul asta Platinet e special. Scara e de 1:16 deci e suficient de mare cat sa sperie catelul cand demareaza in sufragerie. Nu are telecomanda ci se poate controla prin ….tableta sau smartphone, prin intermediul unei aplicatii care se descarca din Goole Play sau App Store. Astfel, pe langa aspectul de zile mari al acestor jucarii-replici, se promite si o experienta noua in ceea ce priveste pilotarea ei. Nu mai e nevoie de o telecomanda enorma care sa ocupe loc in casa, sa nu gasesti baterii la ea cand ai nevoie de ele sau sa te trezesti ca se strica un buton si nu mai ai ce ii face. Si raza de actiune e mai mare la un controller prin bluetooth decat la unul prin infrarosu.

masinuta Platinet
Lamborghini
masinuta Platinet
BMW Z4

Masinuta este acum controlata prin bluetooth, cu ajutorul telefonului si a aplicatiei de care vorbeam. Poti sa virezi folosind joystick-ul virtual din aplicatie sau chiar prin simpla miscare si rotire a gadgetului care tine loc de telecomanda, fie el un smartphone sau o tableta. De asta spuneam ca e o jucarie dedicata baietilor mai mari pentru ca nu e tocmai bine sa pui o tableta sau un telefon scump in mana unui copil de 3 ani. Poate fi la fel de periculoasa si in mana „baietelului” meu pentru ca e posibil sa nu mai vada altceva decat masinuta asta cateva zile. Dar, o data e ziua lui, asa ca risc. Il fac pilot pe BMW cu numai 199,90 lei, pret redus de la 349 lei, de pe elanko.ro. Daca fiului sau sotului tau nu le surade ideea de a pilota un BMW X6, gasesti si masinute Platinet Lamborghini sau BMW Z4. Sigur ca le trebuie permis de utilizare a masinutei in sufragerie si ii poti pedepsi cu amenda si taierea portiei de inghetata daca depasesc ora legala de culcare.

Parca il si vad pe „micutul meu” strangand covorul si ghemunindu-se cu BMW-ul pe parchet, exact asa:

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares