Lichidari de stoc de vara

reduceri newchic pareri haine

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

N-am mai fost de mult la cumparaturi dar in perioada reducerilor de pe Sheinside nu ma pot abtine de la shopping. Cu atat mai mult cu cat un nou val de reduceri de pana la 70% la sute de articole a fost lansat. Cum suna o rochie galbena foarte lejera si moderna la jumatate de pret? E simpla dar sic prin acele aplicatii gen tinta de pe umar si evidentiaza superb talia prin cordonul din material textil din acelasi material(sifon) si aceeasi culoare. E o rochie de lungime medie(cam pana la genunchi) pe care acum o poti cumpara cu 14,67$ pret redus de la 29$. Imbracat cu ea, vei fi mai luminoasa si mai iubita decat floarea soarelui.
Pentru fetele mai nebunatice si mai copilaroase, am ales un tricou foarte dragut din bumbac alb cu o pisicuta desenata pe piept, un pisoi cu ochi albastri si mutati lungi, cu o fundita pe cap, realizata din material textil si atasata bluzei. Marginea de jos e de mare efect fiind taiata ondulat iar materialul – bumbac e foarte potrivit pentru o zi nebuna de alergatura in oras. In cazul lui, reducerea e de 32% de la 19,71$ la 13,50$.

As maiadauga un colier de mare efect din material auriu cu flori de marime medie si mica realizate din pietre albe si roz, un colier care imi placuse mult si m-a abtinut sa il cumpar dar acum fiind la doar 4,96 $ nu mai am motive sa imi refuz aceasta placere.

Impreuna, produsele mele ajung undeva la 33 de dolari ceea ce e numai bine pentru ca nu depasesc bugetul si transportul va fi gratuit. Ies mai ieftin decat daca as fi cumparat de la un magazin din Romania.

We have a new activity now.

It is Summer Big Sale.

inpuff.ro

Up to 70% off for dresses,t-shirts,blouses,pants, skirts ,tank tops and camis.

Seize the chance to get your faves before they’ve gone forever.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares