Jocuri cu masini pentru copii

jocuri online
Daca tot e sambata astazi, e rost de leneveala si de petrecut ceva timp cu nepotelul meu pe care mi l-au lasat in grija pana luni. O sa cam stric educatia copilului ca l-am lasat cam mult la TV si calculator. Nu-s buna de  mama, dar nu rezist cand il aud „hai, te rog, mai lasa-ma la jocul meu cu masini!”. Cum sa nu vrea copilul sa se joace daca acasa il vede pe taica-su in fiecare seara jucandu-se la niste curse de masini? Fiind prea mic, nu il las sa se joace acelasi joc pentru ca are unele chestii violente pe acolo, dar i-am dat voie sa se joace pe un site cu jocuri pentru copii. Jocurile de aici sunt altfel, nu sunt ca cele dedicate adultilor, masinutele sunt haioase desprinse parca din desene animate, personajele sunt viu colorate si mai cuminti, actiunea e simpla in asa fel incat sa nu faca uz de violenta si sa fie usor de jucat si de inteles mecanismul pentru mintea celor mici.
Jocuri Copii – Jocuri.biz
Jocul lui preferat e cu un camion pe care ar fi in stare sa il conduca ore intregi, incercand sa treaca toate obstacolele si sa obtina un scor cat mai bun. Isi testeaza calitatile de sofer, abilitatile de sincronizare si de gandire rapida pentru ca trebuie sa fie pe faza si sa isi dea seama intr-o secunda pe ce tasta sa apese, il face sa fie ambitios. Mi-a povestit ca si colegul lui Mihai se joaca pe jocurile astea dar el a ramas la nivelul 10 pentru ca nu reuseste sa echilibreze masina. Dar Mihai e mai bun la jocurile puzzle pe care Andrei al meu nu are rabdare sa le rezolve.
Nu aveam cum sa nu imi bag si eu nasul in joculetele lui cu masini. Vreau sa va spun ca eu nu reusesc sa trec de obstacole atat de usor cum o face el. Nu am talent de sofer nici macar in jocurile astea gratuite pentru copii. Nu e de mirare ca nu am avut curaj sa dau de permis. Cea mai tare faza a fost ca am gasit un joc cu un trabant care face curse ilegale in jurul casei poporului si eu am intrat in sensul giratoriu si nu am mai stiut sa ies din el. A ras Andrei de mine. Pe buna dreptate: sunt jocuri pentru copii si eu nu sunt capabila sa alternez tastele alea sa ma plimb cu masina.
De unde atata dexteritate daca eu am descoperit jocurile pe calculator la 23 de ani? Astia mici s-au nascut cu mouse-ul in mana. Voi v-ati jucat vreodata jocuri pentru copii, cu masini sau de actiune? Le faceti fata?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Coman Monica Nicoleta
    • 15/01/2015
    Răspunde

    Daaaa,dar ma plictisesc repede de cele cu masini.Prefer jocurile gen crush saga ,pet rescue saga etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares