In cautare de masini pe internet

masini pe internet Peugeot_107
Unchiul meu isi cauta masina. Toata ziua sta la calculator si se uita la anunturi  auto pe net, de cred ca le stie pe de rost. E prima data cand isi cauta masina online si e super incantat. Pana acum, isi lua anunturile din ziar unde poate nu era nici o poza si trebuia neaparat sa mearga sa vada masina. Ajungea sa vizualizeze si zece masini fara sa gaseasca una pe placul lui. De cand a descoperit anunturile auto pe internet, sta cat e ziua de lunga si suceste poze cu masini pe toate partile pentru ca pe site-urile cu anunturi auto de vanzare-cumparare, vanzatorii pun cat mai multe poze graitoare cu masinile scoase la vanzare. Nu poate sa isi dea seama de cum functioneaza dar e perfect ca poate vedea starea caroseriei, dotarile, felul cum a fost intretinuta masina si alte detalii pentru care altfel ar fi trebuit sa sune sau se deplaseze la cumparator.
I s-a pus pata pe masina rosie de data asta si musai sa fie masina straina, sa nu fie de productie romaneasca. A gasit pana acum mai multe anunturi cu masini super de vanzare dar cel mai tare ii plac urmatoarele trei modele pe care va merge, cel mai probabil, sa le si vada zilele acestea.
I-ar placea un Peugeot 107 fabricat in 2007 care arata mai mult decat bine pentru pretul sau de vanzare si ii place mult pentru ca are si aer conditionat dar nu il vrea matusa pentru ca mai conduce si ea si nu se impaca cu transmisia manuala.
La un BMW rosu a visat toata viata. Cand a gasit anuntul asta online cu BMW de vanzare cum vroia el si sa se incadreze si in bani si sa arate bine, era super fericit. A intors anuntul pe toate partile si i-a placut totul si exteriorul si interiorul masinii. Tocmai cand era decis sa o cumpere, a vazut ca vanzatorul e din Cluj si a decis sa mai caute alte anunturi de vanzare masini din Bucuresti.
Intre miile de anunturi auto de pe internet a gasit si acest Renault Megane, cu niste dotari foarte bune, incapator asa cum ii place lui. Arata impecabil si, fiind la primul proprietar, trebuie sa fie si bine intretinuta si fara mari probleme.
Eu sper sa o cumpere pe una dintre ele ca atfel, mai tine calculatorul ocupat o saptamana, cautand masina perfecta prin anunturile auto online.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares