Imbunatatiri in casa cu Shop Einstal

centrala_termica
De curand, varul meu s-a insurat si s-a mutat la curte impreuna cu noi. Curtea e destul de mare pentru trei familii dar partea lui de casa necesita multe imbunatatiri pe care le-a tot amanat. Nici macar nu avea apa trasa, decat in bucatarie. In rest, nu exista centrala, nu exista gaz, nu exista reteaua de tevi care sa incalzeasca locuinta, mai pe scurt e mult de munca. Il luase deja cu dureri de cap, la gandul ca trebuie sa faca nu stiu cate drumuri ca sa isi cumpere centrala, sa cumpere tevile necesare instalatiei de apa si celei de gaze.
A chemat un prieten instalator sa ii faca tot necesarul pe o foaie si acum se uita la ea si habar avea de unde trebuie sa se duca el sa cumpere teava ppr si fitinguri pentru ea, mai ales ca nici nu stia cum arata si cu ce se mananca. Ce sa mai vorbim de racorduri sau de kit si tubulatura evacuaze gaze, sifoane si accesorii de evacuare a apei. L-a rugat pe amicul lui sa mearga cu el sa le cumpere impreuna si acesta l-a refuzat pentru ca avea multe lucrari si timpul nu ii permitea. Se si vedea pierdut pe raioanele de instalatii, cumparand produse de care nu are nevoie si care nu se potrivesc pentru centrala lui sau pentru reteaua lui de apa si gaze.

Problema lui s-a rezolvat simplu. A gasit acest site http://www.shop-einstal.ro, cu toate produsele de care avea el nevoie. L-a rugat pe amicul lui sa vina la o bere si au adaugat impreuna in cos tot ce le trebuia pentru a incepe lucrarile la casa: a ales o centrala potrivita pentru suprafata pe care o are de incalzit, toata gama de tevi si fitinguri necesare unei bune instalatii de apa si incalzire, robineti, racorduri, supape, metri intregi de teava ppr, ba chiar si filtrele foarte necesare pentru ca noi folosim apa de put. Cu ocazia asta a aflat si el care e diferenta intre un robinet de calorifer si unul de apa si la ce foloseste kit-ul de evacuare a gazelor. Pana si caloriferele le-a comandat online pentru ca instalatorul ii recomandase un anumit tip pe care nu era dispus sa se duca sa il caute in magazine, cu o foaie in mana, fara sa stie exact ce dimensiune ii trebuie. Pe Shop Einstal a gasit toata gama de Centrale de apartament, calorifere, instalatii de incalzire in pardoseala, instalatii pentru retelele de gaze, retelele de apa atat pentru apartamente cat si pentru santiere de anvergura.

A comandat tot necesarul de materiale si a inceput deja lucrarile pentru casuta noua, ca sa fie sigur ca pana in iarna vor fi gata instalatia de apa si de incalzire. A primit totul acasa, fara bataie de cap si fara timp pierdut. Mi se pare ca e cea mai simpla cale de a cumpara necesarul pentru instalatii termice, de apa sau de gaz, pentru orice casa.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares