De ce nu vreau masina de spalat vase

masina de spalat vase
 
In ultima vreme, tot mai multe reclame la masini de spalat vase sau detergenti dedicati masinilor de spalat vase. Daca masina de spalata rufe mi s-a parut o inventie super tare fara de care nu mai pot trai, nu acelasi lucru pot spune si despre masina de spalat vase. Degeaba incearca oricine sa ma convinga ca e buna si consuma mai putin decat consumi tu folosind nu stiu cati litri de apa calda. Eu nu vreau masina de spalata vase si pace!
 
In primul rand, nu am o bucatarie asa mare in care sa incapa o cutie atat de mare. In al doilea rand, nu mi se pare atat de practica pe cat vor vanzatorii sa para. Pana la urma, vasele trebuie sa treaca prin mana mea, sa le curat de toate resturile alimentare, sa le asez cate una un suportul masinii de spalat vase, sa astept pana termina ea de spalat daca imi trebuie o farfurie, apoi tot eu le iau iar la mana sa le asez la locul lor… pana acum erau gata spalate si puse la scurs in suport.
 
Nu am avut niciodata masina de spalat si as fi tare curioasa cum curata ea un tuci ars de mamaliga sau o cratita uscata cu paste lipite pentru ca in reclame vad ca scot din ea numai farfurii si pahare. Vara eu spal vasele numai cu apa rece si cu un anumit detergent care isi face treaba foarte bine. De ce sa platesc in plus curent ca sa imi spele o masina cateva farfurii si o cana? Chiar atat de mare sa fie lenea. Stiu ca o sa imi spuneti ca masina de spalat vase e pentru doamnele care lucreaza la birou si nu au timp si nici chef sa isi strice manichiura, dar tot ma incapatanez sa cred ca e o masinarie inutila.
 
Poate ca sunt eu prea de la tara si inapoiata, dar cred ca vasele le putem spala si cu mana fara sa dam atatia bani pe masina de spalat vase ca sa ii facem noi treaba pe jumatate.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares