Cum se fac extragerile pe „unele” pagini de facebook?

semnul-intrebarii
Mai degraba accept sa fiu jignita in fata decat sa fiu luata de proasta. Asta fac unele pagini de facebook, unele asociate unor bloguri, altele nu. M-am saturat sa vad un nume de castigator de nicaieri, fara nici o lista sau un print. Astia sunt cei mai nesimtiti dintre organizatori. Mai exista alta categorie, cei cu prinscreen-uri cu un numar extras de random si, fara nici o lista publicata, ne spun ca la numarul 15 era Gogu si Gogu e castigator. Toata lumea e fericita si il aplauda pe Gogu. Imi pare rau dar eu nu pot aplauda minciunile.
A treia categorie e a celor care pun doua printscreen-uri, unul cu un numar extras de random si o frantura de lista in care bolduiesc pe Gogu care e la numarul respectiv. E nevoie sa va explic faptul ca mai intai trage la sorti si apoi in dreptul numarului iesit il pune pe Gogu si face print?
A patra categorie o reprezinta cei care publica lista de participanti si apoi extrag un numar. Normal, faci lista si inainte sa o pui pe facebook, extragi. Iese numarul 15, il iei pe Gogu de la numarul 45 si il pui pe 15 si gata e castigator. Apoi pui linistit lista pe facebook. Daca se trezeste vrenul ca nu e pe lista, il adaugi dar in coada, apoi anunti cu surle si trambite ca extragi. Pui repede facebook printul de l-ai facut mai dreveme si ghici cine castiga?
Ultima categorie ii cuprinde pe cei care fac publica sau nu o lista, apoi o baga in random si randomizeaza numele cu totul, nu genereaza un numar. Apoi vine printul in care Gogu e cap de lista, desi Bula fusese acolo initial. V-am aratat in alta postare cat de simplu se editeaza un print in paint.
Prin urmare, nu mai am si va recomand sa nu mai aveti incredere decat in cei care filmeaza cand extrag. Daca tot e atata transparenta, ce ii costa sa filmeze? Exista programe online care nu trebuie instalate, doar intri pe o pagina si apesi boua butoane care sa faca screen capture video cand extragi. Dar, daca vrei sa dai teapa…atunci nu se mai poate. Sa va spun eu cati sunt cei care cer sponsorizari si va dau doar premiile mici de tipul o crema de maini iar lenjeria de pat sau rochia la care visati o trec pe numele unei vecine?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Ai dreptate aici, am patit cu un mic concurs la o pereche de sandale si mi-au zis dupa ce am aflat ca sunt castigatoare sa ma duc sa-mi ridic premiul de la Bucuresti eu fiind din Mehedinti. Daca nici atata lucru nu sunt in stare sa faca daca tot vor atentie. Te pup Cristina te admir pentru ceea ce faci si ceea ce esti.:-*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares