Cu toata sinceritatea, despre BlogAwards

Despre BlogAwards
In ultimele zile, au fost promovate mai multe articole despre dezavantajele pe care le-ar prezenta inscrierea si participarea la campaniile de pe platforma pentru bloggeri BlogAwards. La inceput, nu m-a interesat si nu m-a afectat cu nimic. Pana aseara, cand am gasit un articol in care erau publicate print-screen-uri ale unor postari din cadrul unui grup de pe facebook, postari in care apare numele meu, fara a fi blurat sau acoperit numele sau poza de profil. Abia atunci mi-am dat seama ca trebuie sa iau atitutine.
Una e sa faci acuzatii despre platforma BlogAwards, pentru care ai sau nu dovezi, alta e sa imi vad eu numele acolo. Cred ca cine frecventeaza blogul ma cunoaste si stie ca nu obinuiesc sa pup in fund daca ceva nu e bun si cu atat mai putin sa il recomand. Cand am primit niste produse care mie nu mi-au facut bine, am scris adevarul. Cand am avut de scris despre un produs in care nu credeam, m-am abtinut si nu am scris nimic, decat sa ajung sa vi-l recomand si apoi sa ma injurati pe mine ca nu a fost bun. Cu aceeasi sinceritate, va vorbesc si despre BlogAwards si Vara Bloggerilor. Da, e adevarat ca am participat la Primavara Bloggerilor si am fost locul 1 cum s-ar zice, castigand prima pozitie pentru cateva campanii care mi-au fost foarte dragi. Poate au fost cele la care imi doream sa castig, poate nu. Particip de multa vreme la campaniile de pe platforma, si am castigat multe premii in bani, vouchere, produse pe care le-am primit fara nici o problema. Poate au fost intarzieri sau asa le-am vazut eu prin prisma nerabdarii, dar dezamagiri nu au fost niciodata. Daca am asteptat prin alte parti si o luna de zile un premiu de 20 de lei, nu ma deranjeaza sa fi asteptat aici doua saptamani pentru o tableta, nu?
Nu incerc sa conving pe nimeni nici sa se inscrie nici sa participe pentru ca eu nu am nici un avantaj din treaba asta, Din contra, imi fac un deserviciu pentru ca deja vreo doua trei fete care au aflat de BlogAwards de la mine, au inceput sa scrie bine si sa isi revendice premii, iar asta inseamna ca imi scad mie sansele. Da, normal ca nu imi place cand nu castig. Nimanui nu ii place. Ba chiar am vorbit si urat administratorilor la un moment dat. Si, cu toate astea, nu m-am trezit cu amenintari sau cu contul sters. Nu mai vreau sa ma lungesc prea mult asa ca o sa punctez cu liniute, de ce nu am renuntat si nu renunt eu la BlogAwards.ro:
– au multe premii frumoase
– am castigat de multe ori
– am primit intotdeauna premiul
– cand am avut o nelamurire, am fost tratata de la egal la egal si nu mi s-a vorbit de sus
– cand am vorbit urat, mi s-a raspuns frumos si mi s-a explicat
– cand au gresit, si-au cerut scuze
– cand au intarziat, si-au cerut scuze
– cand am gresit ceva mi s-a atras atentia si am fost ajutata sa ma corectez in asa fel incat sa nu fiu exclusa din campanie
– cand am avut o sugestie, au fost receptivi si au luat-o in seama
– nu m-a sunat nimeni sa se roage de mine sa scriu la campanii(cum practica alte platforme)
Asa ca, eu mi-am exprimat parerea despre relatia cu BlogAwards si fiecare e liber sa decida daca vrea sa fie „blogger naiv cu trafic zero” si sa ia parte la campanii sa nu. Traficul meu nu e zero si nici nu vine din print-uri falsificate sau din rugaminti adresate vecinilor sa imi acceseze blogul.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • White Charm
    • 02/02/2016
    Răspunde

    Interesant. M-ai facut curioasa sa vad despre ce e Blog Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares