Cinci papusi Barbie pe care fetita ta le-ar vrea

papusi Barbie
Cum navigam eu cuminte pe net azi, am dat undeva peste o poza cu o papusa care semana mult cu o papusa de-a mea de cand eram mica. Nu puteam sa nu dau click, nu? Am ajuns pe o pagina cu multe papusi Barbie, care de care mai frumoase. Nu am avut multe papusi cand eram mica dar cele pe care le primeam cadou erau foarte frumoase. Aparuse deja moda papusilor Barbie si prietena mea, Oana, avea deja o papusa Barbie cu hainute de schimb si nu ma lasa sa ma ating de ea. Cand am vazut atatea papusi frumoase, am ramas gura casca minute bune. Daca eu, care sunt adult, ma uit cu atata drag la ele, e clar ca orice fetita si le-ar dori.
Prima, pe lista oricarei micute, e papusa Barbie mireasa, sunt sigura. E pur si simplu superba, asa cum se viseaza toate fetitele sa fie printese, asa cum isi imagineaza ele o rochie de mireasa cu alb si roz, cu un par blond bogat, lasat pe umerii goi, cu voal si buchet de flori, asa cum isi asteapta orice printesa printul din povesti. O papusa de care nu se vor plictisi si vor inventa mereu o poveste noua in care Mireasa Barbie sa fie rolul principal, se vor ocupa de par si ii vor aranja volanele.
De cate ori nu ti-a admirat fetita ta manichiura si pentru ca nu o lasi sa isi faca unghiile a decis sa faca unghiile papusilor si a sfarsit prin a le picta pana la cot? Eu asa faceam cand eram mica. Uite si o papusa Barbie la pachet cu un set de manichiura, astfel ca fetele se pot juca foarte frumos schimbandu-le unghiile false din pachet.
Tot din copilaria mea, imi aduc aminte ca ma saturam de hainele papusilor si ma apucam sa tai batiste sau diverse materiale ca sa le faca rochite sau bluzite. Uite ca nici de asta nu mai e nevoie pentru ca poti cumpara o papusa Barbie care vine la pachet cu accesorii care se pot schimba la o papusa in asa fel incat sa ii schimbe aproape total aspectul. Fetele au la dispozitie doua rochii, sandale, pantofi cu toc, poseta, bentita si colier si le pot asorta dupa bunul lor plac, ca doar sunt fashioniste de mici.
Poate ai o fetita care nu e pasionata de unghii si de haine dar ii place sa aranjeze parul papusilor. Setul Papusa Barbie Color Styling e numai bun pentru a-i stimula creativitatea in domeniu. Setul contine o papusa Barbie blonda, un scaun de salon, pieptan, set pentru vopsit parul in 3 culori si alte accesorii. E suficient ca cea mica umezesca parul papusii, sa il traga prin instrumentul de vopsit si parul isi va schimba rapid culoarea.
Am gasit si papusa perfecta pentru fetitele care se viseaza doctorite si obisnuiesc sa dea ceai si pastile papusilor si sa chiar si noua. Sigur s-ar bucura sa primeasca o Papusa Barbie asistenta medicala, blonda, intr-o uniforma draguta cu bleu si roz si cu stetoscopul agatat de gat, gata sa le faca bine pe toate papusile racite care nu au ascultat si au mancat inghetata.
Sunt sigura ca va plac si voua aceste papusi Barbie si ca vi le doriti pentru fetitele voastre. Care credeti ca i s-ar potrivi si i-ar placea mai mult, micutei voastre domnisoare? Care e mai aproape de preocuparile ei?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares