Am gasit caruciorul ideal pentru copii

rp_carucior-cu-maner-reversibil-patricia-rosu-150x170.jpg
Copiii sunt cea mai importanta realizare in viata unui om si, atunci cand apar, fiecare parinte vrea sa le ofere tot ce e mai bun. Verisoara mea e devenit mamica in urma cu doua saptamani, mai devreme decat se astepta asa ca nu ajunsese inca sa cumpere toate lucrurile necesare. Printre cele lipsa se numara si caruciorul pentru copii, extrem de important pentru a o putea plimba pe cea mica. A cazut beleaua pe noi sa ii cautam un carucior potrivit, cat ea se reface dupa operatie.
Carucioare copii Bekid.ro
Imi place sa cred ca am gasit caruciorul ideal si sa va spun de ce. Am vrut sa fie de la o firma de renume pentru ca atunci cand e vorba de produse pentru copii, renumele inseamna calitate de exceptie. Culoarea era musai sa fie rosie ca pentru fetite pe care bunicile doresc sa le fereasca de deochi. Asta a fost cerinta bunicii din partea mamei: caruciorul sa fie neaparat rosu. Ne-am gandit apoi sa nu fie un carucior foarte greu pentru ca, desi locuiesc la parterul blocului, sunt vreo 7-8 trepte de urcat si am vrea ca tanara mamica sa poate iesi si singura cu printesa la plimbare si sa poate sa se lupte cu acest carucior. Am ales acest carucior copii din aluminiu pentru ca se stie ca aluminiul este si rezistent si usor. Are copertina pentru soare sau ploaie, care se poate inchide paste carucior pentru o protectie completa a celui mic dar este prevazuta cu vizeta transparenta pentru ca mami sa vada mereu ce face bebele in carucior. Spatarul are trei trepte de inclinare ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu succes si acum cat este foarte mica si petrece mai mult timp dormind dar si mai tarziu cand va dori sa stea in fundulet si sa fie mai activa. Manerul este reglabil pe inaltime ca sa poata fi manevrat si de mami si de tati si este si reversibil, astfel incat sa poata oferi doua modalitati de plimbare: fie cu copilul cu fata spre parinte, fie cu copilul cu fata spre directia de mers. Este dotat si cu protectie pentru picioare, foarte necesara pentru copii in sezonul rece. Are un cos pentru cumparaturi destul de generos si este pliabil ceea ce il face usor de carat cu masina catre alte locatii unde este nevoie de el. Rotile din fata sunt pivotante iar cele din spate au mecanism de franare, deci e un carucior usor de manuit.
Ne-am sfatuit cu proaspatul tatic si el si-a dat acordul sa il  cumparam, fiind de parere cu noi, ca un carucior pentru copii foarte modern si practic, rezistent si dedicat utilizarii pentru primii trei ani de viata, adaptandu-se usor in diverse situatii pentru a raspunde nevoilor copilului. Voi ce ziceti, nu e asa ca am gasit caruciorul ideal pentru un bebelus?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares