Tinuta colorata de vara

tinuta de vara
Azi e ziua mea libera. M-am saturat de pantalonii inchisi la culoare si bluzele uni pe care politica firmei le promoveaza. Sa fie culoare, zic! Asa zice si mama: “O sa porti destul maro si bleumarin la pensie!”. Da, asa e lumea noastra. Daca vede o femeie trecuta de 50 de ani cu ceva colorat, gata, ii pune eticheta ca are ceva la mansarda. Cred ca eu o sa fiu prima batrana care, la 70 de ani, o sa se duca sa isi ia pensia imbracata in roz, verde sau corai. Pentru ca sunt culorile care imi vin bine, imi dau o stare de bine si ma reprezinta.
Hai ca m-am luat cu vorba si am uitat de unde plecasem. Despre tendinte eu nu stiu prea multe si nici nu prea ma intereseaza pentru ca nu sunt genul care isi arunca toate hainele la inceput de sezon, ca sa dea banii pe altele. Cica s-ar purta corai-ul si tinutele colorate, ceea ce inseamna ca anul asta se poarta fix stilul meu. Ca majoritatea fetelor din ziua de azi, mereu pe fuga si active cat e ziua de lunga, nu prea ma impac cu fuste si rochii. Prefer intodeauna pantalonul dar sa fie un pantalon in acord cu varsta mea, chiar daca se poarta pantalonul evazat eu nu o sa il port niciodata pentru ca nu imi vine bine. Dincolo de tendinte e stilul, sau mai bine zis inaintea lui. Trebuie ca ceea ce porti sa iti vina bine si sa te faca sa te simti bine. Starea de bine se reflecta la exterior si te face irezistibila.
Pune-ti o fusta in care nu te simti bine, un colier care simti ca te strange de gat si o bluza care te incorseteaza, stai crispata toata ziua si vezi daca se uita cineva la tine! Eu aleg sa fiu eu. Aleg tinute tineresti si colorate, comode, pline de viata asa cum sunt eu. Un astfel de pantalon conic va fi mereu printre primele obiecte vestimentare scoase din sifonier pentru a fi imbracate. Imi da libertate de miscare, siguranta ca daca se porneste un vant, nu o sa fiu eu noua Marilyn Monroe, sunt practici pentru ca au buzunare in care pot sa pitesc telefonul. Nu-s nici prea scurti ca sa par ca vin de la pescuit, nici prea lungi ca sa ma impiedic in ei pe scari la metrou(am mai patit-o).
 Bluza din material subtire, fluid cu maneci ample lungi, e o piesa vestimentara foarte potrivita pentru femeile moderne, menita sa indulceasca tinutele axate pe pantaloni, menita sa ne faca mai feminine si mai zburdalnice. Aceasta, din imagine, cu atat mai mult cu cat este plina de prospetimea verii. Desi e larguta, are acel snur in talie pe care il voi folosi pentru a evidentia talia ca sa nu creada lumea ca am niste solduri uriase sau o burta pe care vreau sa o ascund.E suficient de lunga sa ascunda buzunarul sa nu vada nimeni comoara verde la Nokia. Sau o fi mai bine sa il pun in geanta? In picioare imi pun balerini. Nu de alta dar sunt genul care umbla mult. Ba ma suna cineva sa ne intalnim, ba un mesaj de la o prietena sa merg cu ea dupa munca la shopping. Trebuie sa fiu pregatita. Fix la telefon m-am gandit si cand mi-am pus cerceii astia lungi verzi. E camuflajul perfect pentru cand vorbesc la telefon si se si asorteaza. Nu o sa se sperie unul pe altul. Trebuie sa fiu pregatita. Vorbesc mult? Mi s-a mai spus. Cand vine vorba sa vorbesc despre haine si gadgeturi….ma uita Dumnezeu cu degetele pe taste.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares