Sheinside Design Presale

reduceri newchic pareri haine

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

Trecuse ceva timp de cand Sheinside nu mai pregatise o surpriza asa ca, iat-o! Din cand in cand, pe site se organizeaza sesiuni de votare pentru anumite articole. Mai bine zis, viitoare articole, pentru ca noi suntem ce care alegem ce ne place si ce am vrea sa cumparam. Mai mult decat atat, daca votezi un design care iti place si il comentezi, poti fi printre cei 3 norocosi care primeste gratuit acel produs.
Articolele cele mai votate de catre noi sunt introduse in categoria presale si le putem cumpara pentru o scurta perioada de timp la pret redus cu 50%, cu singura conditie sa ne grabim pentru ca sunt stocuri mici. Eu am ochit rochia aceasta care mi se pare execelenta pentru zilele calduroase de vara care ne asteapta. Este de culoare deschisa, vesela cu imprimeu floral, material de buna calitate, moale si lejera. Are spatele gol si e incredibil de sexy si comoda. In urmatoarele sase zile ea poate fi cumparata cu 21,99 $
Si mi-as mai cumpara maieul asta cu franjuri in tonuri de gri excelent combinate prin jocul asta gradat. E o piesa foarte potrivita pentru fantaloni scurti sau fuste, lejer si el, lasa  pielea sa se aeriseasca. Se vede din poza cat de usor e! Il comanzi azi si platesti doar 11 dolari pentru el. Pentru toate articolele transportul international este gratuit. Grabeste-te pentru ca odata incheiata perioada de prevanzare, articolele le vei gasi la pret intreg, dublu fata de pretul de care te poti bucura azi!

sheinside pre-sale,up to 50% off,shop on sheinside now!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares