Produse bio de curatat

produse bio de curatat
Produsele de mai jos sunt primite. Nu reprezinta pomana, cum mi-au spus unii. Nu sunt cersetoare. Mi le-am dorit si am scris pentru ele. Le-am primit si le-am testat. Fara nici o obligatie, nimeni nu mi-a cerut sa laud produsele astea sau sa scriu un al doilea articol despre ele. Doar ca stiu ca multe dintre voi aveti copii care au pielea sensibila sau chiar voi puteti avea probleme cum am eu, sa va iritati de la produsele chimice de curatat.
 Solutia de curatat Ecodoo, am folosit-o pentru spalat pardoseli. Am fot uimita sa vad ca a curatat foarte bine grasimea din jurul aragazului dar si calcarul de pe chiuvete si baterii. Destul de rapid, fara multa frecare si fara eruptii pe piele sau chiar iritatii ale ochilor datorate vaporilor cu detergent. Mirosul este foarte placut si se pastreaza discret atunci cand il folosesti la spalatul pe jos. Se preteaza foarte bine si pentru parchet.

Pentru ingrediente, apasati pe aceasta poza pentru marire.

 

 La spalatul rufelor am folosit acest detergent bio hipoalergenic din nuci de sapun si am remarcat urmatoarele: – nu face atat de multa spuma cum fac detergentii clasici si, prin urmare, nu e nevoie de clatire abundenta chiar la orice, cum foloseam eu inainte.
– spala bine rufele colorate folosind cantitatea recomandata de producator. (pentru rufele albe exista un alt detergent dar l-ati putea consuma pe acesta insotit de un inalbitor bio)
– mirosul nu e incantator, nu in sensul ca miros urat rufele ci ca sunt lipsite de miros, ceea ce e de bine ca inseamna ca nu contine parfum otravit.

Pentru lista de ingrediente a detergentului bio, click pe poza pentru marire.

 

Daca detergentul nu are miros, balsamul asta bio pentru rufe chiar are miros si inca unul frumos care se pastreaza ceva timp. Nu imi place sa dau ore sau zile dar se simte mirosul si dupa ce rufele sunt uscate. Face rufele moi si te scapa de enervanta electrizare. Totul cu ingrediente naturale.
Detergentul de vase de la Ecodoo desi are otet in compozitie, nu miroase deloc intepator si ce e cel mai important nu lasa miros in vesela. Curata foarte bine inclusiv vasele murdare de uleiuri si grasimi si tine mult pentru ca se foloseste diluat (o parte de detergent la patru parti de apa), fiind foarte concentrat.

Pentru vasele care au mancare lipita, de tipul orez sau grasme arsa, uiti de reclama cu detergentul care spala singur ca e minciuna! Folositi pasta de curatat Planet Pure! Miroase a lamaie, nu ataca pielea si unghiile, se poate folosi inclusiv pe aragaz pentru ca e foarte fina dar eficienta. Nu zgarie, insa indeparteaza perfect mancarea uscata.

 

Daca aveti pielea sensibila sau va doriti o buna curatenie si dezinfectare pentru cei mici, fara a-i intoxica prin utilizarea produselor chimice de curatat, incercati orice detergent bio pe baza de nuci de sapun sau produse bio din ingrediente naturale si veti fi mai sanatosi. Eu pe acestea le-am avut si pe acestea le-am prezentat. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa imi scrieti!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 24/01/2015
    Răspunde

    Interesante produse si daca nu ataca pielea ca celelalte e perfect.Sa la folosesti cu placere si multumim de informatii!

    • Coman Monica Nicoleta
    • 24/01/2015
    Răspunde

    wowww foarte interesant,am sa cumpar si eu.Multumim

    • ghizdavu iuliana simona
    • 24/01/2015
    Răspunde

    un articol foarte util ,nu stiam de aceste produse

    • Hacman Mariana
    • 24/01/2015
    Răspunde

    Formidabile,mai ales ca nu ataca pielea!Nu stiam de ele …Sa le folosesti cu placere,multumim ca ne-ai impartasit si noua de existenta acestor produse!

    • Mariana Cioranu
    • 25/01/2015
    Răspunde

    Nu stiam despre ele ,multumesc pentru articol .Sa le folosesti cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares