Pe locuri, fiti gata, shopping!

shopping online

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

Mana sus, cui ii place vara! Uite ca ne-am dorit-o si a venit. De acum ne putem face planuri pentru vacanta la mare. Care e piesa de rezistenta pe plaja? Costumul de baie. Unora va place costumul cu bureti, altora costumul de baie tanga. Unele cautati costume de baie ieftine dintr-o singura bucata. Indiferent de care va doriti, stiu eu unde gasiti, la preturi super tari si cu transport gratuit inclusiv in Romania. Am vesti bune si pentru ochelarii de soare si rochitele de vara.

 

Ce zici de costumul asta de baie, incredibil de sexy? Cred ca te-ai putea descurca cu el pe plaja. Sa nu te grabesti sa imi spui ca nu iti ajung banii pentru ca din pretul de 24$ mai taiem 20% daca folosim codul bfsbikini. Oferta dureaza numai pana pe 20 iunie dar e timp destul sa alegi costumul de baie preferat.

Ziceam ceva de ochelari de soare. Da. Nu poti merge la mare fara ei pentru ca iti distrugi ochii. Cauti cei mai ieftini ochelari trendy? I-am gasit eu pentru tine. Scadem si aici 23% din pretul de 13$, folosind codul bfsglasses in perioada 17-27 iunie. O sa ai cei mai tari ochelari cu lentila rotunda de pe plaja.

Si, pentru ca oricat de bine ai arata si oricat de frumos ar fi costumul tau de baie, seara nu te poti plimba pe falez in bikini, ai nevoie de o rochie pentru sezonul estival, numai buna de purtat la plimbarea de pe plaja sau faleza. Pretul? 25 de dolari. Avem si aici cod – foloseste bfsdress si intre 23 iunie si 17 iulie ai reducere 3 dolari la cumparaturi mai mari de 30$ din categoria rochii de vara.

Sheinside Beach Fashion Season is coming.
Sheinside provides you different kinds of bikinis,sunglasses and dress in  great Summer vacation .

20% off for all Bikinis with code: bfsbikini Ends on June 20th.
23% off for all sunglasses with code: bfsglasses From 6/17-6/27
$3 off over $30 on all summer style dress : bfsdress starts 23th of June to 17th of July.
SHOP NOW, Girls!!

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares