ORMUS – tratament naturist cu aur pentru vindecarea coxartrozei

sfaturi pentru a scăpa de durerile articulare
Update: mentionez ca tratamentul doar i-a slabit putin durerile. Nu am avut rezultate spectaculoase.
Mama mea a fost si este o femeie frumoasa. E inca tanara. Daca o vezi in poze, nu ii dai 51 de ani. Dar, daca o vezi mergand, ai toate sansele sa crezi ca are vreo 70 de ani dar arata bine la fata. A mostenit tot ce se putea mai rau din toate partile. S-a ales cu un diabet de toata frumusetea din partea tatalui si o coxartroza-dreapta, mostenire de la mama. De fapt, nu stiu daca se mosteneste coxartroza si nici nu mai conteaza. Important e ca boala a evoluat rapid. Pentru cine nu stie(si nu ii doresc sa afle), coxartroza este o afectiune degenerativa a soldului. De unde acum cinci ai, avea doar dureri sporadice si suportabile pe care le mai trata cu diverse pastile si ceaiuri, acum nu mai iese deloc din casa. Daca e nevoie sa iasa pana la poarta, nu se bazeaza sa iasa fara baston. Pentru ea e dureros si fizic si psihic iar pe mine ma termina imaginea femeii care m-a crescut, la doar 50 de ani, in baston si adusa de spate, din cauza durerii. Piciorul drept parca s-a strambat de tot, parca s-a si scurtat din cauza mersului stramb in incercarea de a-l menaja atunci cand se deplaseaza prin casa, pentru a evita dureri si mai mari. Daca la inceput, durerea ceda cu tratamente si cu repaus, acum nu se mai lasa dusa cu nimic. Persista si noaptea si ziua, indiferent de pozitia corpului. Singura solutie data de medic este operatia de implant de proteza de sold, pe care mama o refuza pentru ca si bunica are si a avut multe probleme dupa operatie. Exista si o serie de complicatii care pot aparea datorita diabetului si o sperie si gandul vindecarii mult mai greoaie a unei operatii pentru un pacient diabetic.

A incercat o multime de medicamente si tratamente naturiste pentru coxartroza, toate fara rezultat. Durerea e continua si din ce in ce mai intensa. Am lasat-o pana acum sa ia ce i-au recomandat toate farmacistele din lume dar, gata! Dupa multe cautari de tratamente naturiste pentru coxartroza, am gasit un produs nou ORMUS GOLD – un produs pentru reducerea durerilor si imbunatatirea functiei cognitive, cresterea puterii de concentrare. ORMUS GOLD este ORMUS pur, imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal in loc de apa distilata. Asta e prima fraza pe care am citit-o despre acest tratament si prima care mi-a dat incredere. Increderea a pornit dintr-o amintire, aceea a orelor de Istorie a Culturii si Civilizatiei, din facultate. Acolo aflasem ca egiptenii antici consumau aur pentru purificare fizica si mentala, ca in vreme de epidemii, apa tinuta in vase de aur era purificata, ca in evul mediu „apa de aur” – praf de aur amestecat in apa- trata artrita si ca in anii 1900, bucatele de aur implantate de chirurgi in zona unei incheieturi inflamate, reduceau durerea. Asta vreau si eu, sa nu o mai doara. 

Cand i-am povestit despre acest tratament naturist cu aur pentru vindecarea coxartrozei, s-a uitat urat la mine si m-a intrebat daca vreau sa o omor. I-am explicat ca aurul este un mineral total natural, non toxic si nu are reactii adverse cu alte medicamente, fiind singurul metal greu ce are o rotatie atomica de dreapta si de aceea usor tolerat de organism. A urmat intrebarea ce e ala „ORMUS”?. ORMUS inseamna ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL, si e considerat a fi cea dea-4-a stare a materiei, adica saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie ca de exemplu grupul platinei (platina, paladiu, rodiu, iridiu, ruteniu si osmiu) dar si din metale de baza ca aurul, argintul, cupru, altele, ce au forma elementala monoatomica sau diatomica si care s-a dovedit a fi esentiala pentru intreaga sanatate corporala. Mai pe scurt, ORMUS are puteri “superconductive” pentru ca atomii se afla intr-o inalta viteza de rotatie. Deci cand ORMUS patrunde in organismul uman, comunicarea intracelulara este rapid accelerata. Atunci fiecare celula este “vivificata” comunicand cu semenii si restul corpului, echilibrul si sanatatea fiind mult mai usor restabilite. Pur si simplu ia durerea si atrage fortele vindecatoarea. Celulele sunt reincarcate si reintinerite prin aceasta apa termala de pe platoul tibetan imbogatita cu 15% pulbere monoatomica de aur, iridiu si rodiu, toate in stare pura. 

Studiile au aratat ca 5% din materia uscata a tesutului cerebral este ORMUS. Mai exact rodiu si iridiu monoatomic. Aceste elemente se regasesc si in natura dar, cum noi ne-am indepartat de la natura si am alterat-o, elixirul ORMUS vine acum la sticluta. Produsul este notificat si aprobat in Romania la Institutul de Bioresurse Alimentare (Autorizatia nr. AA 2894/2009) si efectele lui au fost studiate de cercetatori ani intregi in institutii renumite precum Institutul National de Cancer din SUA, Universitatea din Ilinois-Chicago, Merck & Co, Universitatea din Wisconsin. De ce mi s-a pus pata pe ORMUS? Pentru ca e un produs naturist care nu vine sa faca bine la sold si rau la ficat si la diabet(cum fac pastilele), care nu promite doar sa faca durerea sa cedeze ci poate chiar sa regenereze tesuturi. Priviti o pisica care si-a pierdut coada si a ajuns sa ii creasca coada noua pentru ca stapana i-a administrat diferite tipuri de elemente monoatomice!


Cred ca e singurul tratament naturist pentru coxartroza care are curajul sa promita regenerarea tesuturilor distruse de boala. Si, da, am incredere in el. Exista discutii si pe baza aurului adus de magi ca dar pentru pruncul Iisus. Magii stiau ca El este Fiul lui Dumnezeu. Aurul acela se pare ca nu era adus ca bogatie materiala ci ca elixir pentru hranirea spiritului pruncului. Daca ne gandim bine, sigur nu aveau nevoie Iosif si Maria de aur si nici nu exista relatari cum ca ar fi vandut vreun lingou de aur ca sa isi asigure un trai mai bun. Mai jos, puteti urmari o prezentare ORMUS din care sa aflati mai multe despre ce inseamna si cum actioneaza.


E pentru prima data cand am incredere nu ca durerea va disparea si o voi vedea mergand iar libera prin curte si ingrijindu-si florile pe care acum le priveste din prag, ci ca urata coxartroza se poate vindeca. Nu m-as fi gandit niciodata ca sanatatea despre care spuneam ca e de aur, se poate recapata prin aur, prin puterea lui vindecatoare. Dintre toate parerile consumatorilor care s-au bucurat de efectele elixirului ORMUS, nu am gasit pe nimeni care sa fi acuzat efecte secundare ale produsului. 

Ormusul alb imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal a facut minuni in cazul tuturor pacientilor care acuzau dureri articulare insuportabile. Pe langa efectele semnificative in vindecarea coxartrozei, ORMUS este excelent si pentru diabetul mamei mele. Multi au fost uimiti sa vada cat de repede li s-a reglat glicemia consumand ORMUS. Eu vi-l recomand si va rog sa il recomandati persoanelor care sufera de coxartroza. Va vor multumi atunci cand vor dormi noaptea fara dureri si-si vor regasi pofta de viata si zambetul de odinioara.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicole
    • 16/12/2014
    Răspunde

    As dori sa stiu daca ati reusit sa vindecati coxartroza cu ajutorul produsului Ormus.

    • Victoria Toma
    • 21/04/2021
    Răspunde

    Am auzit de el la emisiunea Gabriel ei Braniste și as dori sa comand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares