ITP-ul recomanda cateva piese auto noi

mașina dispozitive siguranță
Cine are masina stie ca din cand masina trebuie dusa la un doctor numit ITP care trebuie sa ii scrie acolo undeva, in carnetul de sanatate, daca e de bine sau e de rau. Si-a dus si varul meu masina la ITP acum doua zile si…. surpriza! A picat testul. Eu nu ma pricep prea bine la masini dar atata am inteles si eu ca i-au recomandat cu caldura sa schimbe placutele de frana si am mai auzit ceva de un tampon de suspensie. Asta chiar nu stiu unde vine si cu ce se mananca ca nu ma pricep asa bine la domeniul piese auto si mecanica auto. Un lucru e cert, chiar daca a picat testul ITP la prima prezentare, eu ma bucur ca a ales sa il faca pe bune si nu sa plateasca un rezultat fals, cum se mai poarta. Pana la urma, conteaza sa fii in siguranta in masina ta pe drum. Nu e vorba de o cheltuiala absurda si inutila, e o investitie in piese pentru masina, o investitie in siguranta si sanatatea lui si a familiei lui.
Piese Auto – Motorvip.ro
E drept ca trebuie sa cumpere aceste piese auto si sa le schimbe dar fara placute bune de frana, poate se trezea, doamne fereste, ca pune viata copiilor in pericol, in vacanta in care se pregateste sa plece. Si noi am schimbat de curand placutele de frana si am schimbat niste filtre de ulei si de aer si nu a costat chiar atat de mult. Oricum, eu prefer sa investesc in masina si sa o intretin cat de mult se poate pentru ca nu ne vom permite prea curand sa ne cumparam alta.
Revenind la situatia varului meu, mi s-a parut incredibil ca, fiind sofer de cativa ani buni nu si-a dat seama ca ii lipseste extinctorul si ca trusa de prim ajutor trebuie inlocuita pentru ca expirase. Inteleg sa nu iti dai seama ca placuta de frana e uzata sau ca o suspensie are probleme, dar de citit pe cutia de prim ajutor, putea sa citeasca. Alte probleme nu au fot detectate, deci scapa usor. Cumpara piesele auto de care va ziceam, se duce sa le schimbe, se echipeaza cu trusa noua de prim ajutor si extinctor si trece iar pe rampa la ITP. O sa treaca testul si o sa se stie si in siguranta. Eu nu ii inteleg pe cei care prefera sa dea spaga serioasa ca sa treaca ITP-ul „pe naspa”. Decat sa le dau lor bani si fac un accident pentru ca nu ma tin franele, nu mai bine dau eu banii aia pe piese auto noi pentru masina mea?
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares