Cum lasi biroul inainte de vacanta

ordine la birou
Stiu ca azi e vineri si te grabesti chiar mai tare decat de obicei sa pleci acasa, pentru ca week-endul asta o intinzi la mare ca sa profiti de ziua libera de luni, dar, daca oamenii de la #depozituldepapetarie mi te-au lasat in grija pe saptamana asta, nu te pot lasa de capul tau. Iata sfatul zilei:
 
– Nu uita ca vinerea are un singur ceas bun(ala in care pleci acasa) si ca martea, cand te intorci, te asteapta cu trei ceasuri rele! Parca te si vad la 17:30, aruncand in sus cu hartiile necapsate, de bucurie. Ghici cine o sa isi caute marti notitele si nu o sa le gaseasca!
Mai bine pleci azi cu o jumatate de ora mai tarziu dar lasi totul in ordine. Trateaza deadline-urile iar restul proiectelor aseaza-le frumos in dosare!
Foloseste cu incredere distrugatorul de documente si cosul de gunoi pentru a scapa de hartiile de care nu vei mai avea nevoie saptamana viitoare! Atentie insa, e de preferat sa arunci la cosul de gunoi plasandu-te cat mai aproape de el daca stii ca nu esti bun la baschet. Sau, daca tii neaparat sa iti verifici capacitatea de tintire, asigura-te ca ai o matura in preajma!
Fa o lista cu treburile de care trebuie sa te ocupi prima data marti, nu de alta, dar studiile mega-cunoscutilor cercetatori britanici au aratat ca in vacantele scurte memoria se scurteaza si ea cand vine vorba de sarcini lasate in asteptare!
Inainte sa inchizi laptop-ul si sa dai fuga pe usa in incercarea de a fi primul macar atunci cand vine vorbaa de plecare, nu uita sa iti setezi e-mailul sa trimita reply automat care sa anunte ca esti in vacanta. Sa nu le spui si unde ca sa nu te trezesti cu unii clienti pe plaja langa tine!
Minivacanta placuta si ne vedem marti !
PS: daca vrei sa imi iei un suvenir, prefer magnetii de frigider!
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares