BlogAwards si TestArea.ro te premiaza cu un telefon Allview

telefoane
M-a apucat melancolia. Mi-am dat seama ca blogul meu mai are putin si face patru ani. L-am inceput intr-un week-end, din plictiseala. La vremea aceea nu ma gandisem ca voi ajunge vreodata sa si scriu pe el. Era interesanta ideea de a-l avea, de a invata sa lucrezi pe platfoma, sa te joci din cand in cand, dar cine avea chef sa scrie, mai ales ca, fiind la inceput, nu il citea nimeni. Dupa o vreme, am gasit eu un concurs pentru bloggeri si m-am gandit ca nu mi-ar prinde rau un premiu. N-am castigat nimic atunci dar m-am imprietenit cu o fata, bloggerita si ea, si am inceput sa ii citesc articolele si mi-am dat seama ca, fara premiu sau cu premiu, eu am ceva de spus si blogul e locul perfect sa o fac. La inceput nu am castigat nimic din blogging. Pana a aparut BlogAwards.

 

BlogAwards a fost primul site romanesc care si-a propus, ba chiar reusit, sa creeze o legatura intre bloggeri ca publisheri si companii ca advertiseri. Cum? Pe sistemul „scrii si castigi”, prin campanii si concursuri. O companie are un produs sau un serviciu de promovat si ia legatura cu BlogAwards. Pun la bataie minimum un premiu(care intotdeauna a meritat), se stabilesc cerintele si competitia e deschisa. Bloggerii din toate zarile sunt invitati sa scrie cum stiu ei mai bine despre tema data si, la final, compania-sponsor alege cel mai bun articol si il premiaza. Nu mai stiu care a fost prima campanie la care am participat pe BlogAwards dar stiu ca nu am castigat. M-am si suparat…cred ca am facut si „urat”. Dar, dupa ce mi-a trecut supararea, mi-am dat seama ca nu imi place gustul infrangerii si ca nu ma las pana nu castig si eu macar un premiu. Cum adica, sa nu imi recunoasca nimeni calitatile de blogger iscusit? Am invatat multe lucruri participand la campaniile de pe BlogAwards, am furat meserie de la cei mai buni, mi-am facut cunostinte in randul bloggerilor, am strans pumnii si m-am ambitionat cand nu am castigat si am ranjit din toata inima cand am castigat. Da, am si castigat. Sa enumar cateva premii? Doua tablete, un telefon, un super trenulet electric, vouchere pentru haine, vouchere pentru bijuterii, produse cosmetice si altele pe care nu mi le mai amintesc acum dar sigur au fost mai multe. Plus diplome de merit de care sunt tare mandra.
Ce mi-a venit sa scriu despre asta? Nu din nevoia de a ma lauda ci datorita intrebarilor curiosilor care nu stiau de unde apar pozele de multumire pentru premii de pe facebook. Incerc sa va explic ca si voi puteti scrie un articol foarte bun care sa placa si sa merite un premiu. Nu exista reteta perfecta sau favoriti. Exista doar talent si inspiratie. Plus informatie. Informatia v-o dau eu. Avem campanie noua pentru bloggeri. Ajunge cat ai butonat vechitura ta de telefon cu capacul bateriei lipit ca sa nu il pierzi! Poti castiga unul nou si bun. Garantat e unul dintre cele mai bune telefoane; asta nu o spun eu, care nu ma pricep, ci echipa TestArea.ro care toata ziua testeaza gadgeturi si scrie impresii.

 

 Asa cum spune si logo-ul, TestArea afla, testeaza si iti spune si tie totul despre viitor pentru ca, de ce sa nu recunoastem, viitorul va fi al tehnologiei sau nu va fi deloc. Lumea se imparte in doua: in cei care stiu si inteleg detaliile tehnice ale unui produs si cei care au idee care e diferenta intre baterii cu litiu si baterii nu stiu de care. Eu am nevoie de oameni care sa ma lamureasca daca un produs e bun sau nu. Nu ma duc in magazin sa imi iau tableta sau telefon fara sa citesc pareri despre ele pentru ca vanzatorul are toate sansele sa imi bage pe gat ceva scump care nu imi trebuie si nici nu e de calitate prea buna. Interesul lui e sa vanda. Dar, sa-si puna pofta in cui! Ca eu ma informez pe TestArea.ro si stiu tot. Cate ore tine bateria, cat de clare sunt pozele, cum se comporta la rularea unui joc; aflu toate astea citind review-urile, stirile si unboxing-urile de pe cel mai nou blog despre gadgeturi si tehnologie. Ei nu au de ce sa minta, ca nu vand nimic!

 

TestArea.ro m-a facut sa ma indragostesc de un telefon. Acum, tu poti sa castigi fix telefonul de la Allview pe care mi l-as dori eu. Nu pot sa te mint ca nu o sa ma oftic daca ai sa castigi tu, dar promit sa nu ma manifest. N-ai cum sa nu poftesti la Allview A5 Smiley. Il cheama Smiley si pentru ca produce zambete dar si pentru ca se pricepe la cantat. Pot sa ascult muzica pe el si pe internet si pe radio, fie in casti, fie pe difuzorul care se aude destul de clar. Cum sa nu il vrei cand tu ai dat mult mai mult pe un telefon care nu are blitz si nu poti face o poza decenta noaptea? Cum sa refuzi un telefon asa ieftin(379 de lei), cu o camera frontala perfecta pentru selfie-urile care se poarta in perioada asta? Ziceam ca te face sa zambesti si nu te-am mintit. Are in cutie trei capace in culori vii, numai bune de schimbat si inseninat zile de toamna in mijlocul verii. Daca optezi pentru modelul alb, ai parte de capace albastru deschis, roz si verde, iar pentru modelul negru vei primi capace albastru deschis, portocaliu si galben. E si dual-sim deci e perfect pentru cei care utilizati doua cartele telefonice. Ziua te poarta cu GPS-ul prin lume, seara face poze perfecte in club si a doua zi tot el te trezeste sa nu intarzii la munca sau la scoala. Cine ar fi zis ca cel mai cunoscut producator roman de electronice va scoate un smartphone ieftin pe care sa ne batem? Culmea e ca e ieftin dar nu pare ieftin. Eu am facut referire la ce ma doare pe mine si ce ma atrage la telefonul acesta, insa poti urmari prezentarea unboxing a lui Allview A5 Smiley mai jos.

Daca il vrei, ai doua variante: ori te duci si il cumperi, ori te inscrii la campania BlogAwards sponsorizata de la TestArea.ro si ai sansa sa il castigi. Fie ca cel mai bun sa faca urmatoarea postare pe blog de pe un Allview A5 Smiley! 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • csulak zoltan
    • 21/12/2015
    Răspunde

    foarte bun cool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares