Astea da oferte in Turcia!

oferte in Turcia
Ce fericiti sunt cate unii! Nu ca as fi eu invidioasa dar…sunt. Eu n-am mai fost in vacanta de cativa ani buni, nici macar cat sa vad Marea noastra Neagra sau Bustenii. Si altii, se lafaie prin excursii prin Turcia. O verisoara de-a mea, nu mai vorbisem de ceva vreme cu ea si vad in seara asta ca a pus poze noi pe facebook din vacanta in Turcia. Mie nu imi place limba turca dar pozele cu peisajele de pe plaja din Turcia, m-au lasat in visare. Ba chiar m-am bagat putin in seama cu ea si am intrebat-o cum a fost si alte detalii despre sejurul in Turcia, incercand sa o trag de limba sa vad de unde a avut ea bani de excursie la turci. Eu imi imaginam ca trebuie sa fie foarte scump.
Ce am aflat, insa, m-a pus pe ganduri, cum de nu m-am interesat mai devreme despre preturi sa vad si eu Turcia inaintea ei. Cu toata sinceritatea va spun ca 400 de euro pe un sejur all inclusive cu sapte nopti de cazare, transport cu avionul, transport aeroport-hotel-aeroport, nu mi se pare deloc o avere. Nici la noi pe litoral nu cred ca e mai ieftin daca e sa vorbim de oferte all inclusive si calitatea serviciilor nici nu se poate compara. Verisoara mea a fost in Antalya, statiune aflata in sudul Turciei, cu iesire la Marea Mediterana, fiind una dintre cele mai importante statiuni turistice din Turcia. Am vazut poze superbe cu moschei, cu o plaja cum nu am vazut decat in filme, cu o apa atat de curata ca ai crede ca turcii o schimba macar o data pe saptamana. Abia apoi mi-am dat seama ca e vorba de mare, nu de vreo piscina. Apropo de piscina, nu cred ca am vazut vreodata o piscina atat de mare ca a hotelului de unde au fost cazati verii mei.

Nu din invidie si nici din simpla dorinta de a face si eu ce fac ei, ci pentru ca am realizat ca exista multe oferte bune pentru vacante in Turcia, mi-as dori sa ajungem si noi anul asta sa ne bucuram de un sejur la Hotel Club Konakli 5* in Antalya, Turcia. Nu ne-ar strica o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, in care sa si intram in contact cu o cultura pe care o admiram in serialele turcesti si sa ne bronzam pe o plaja fara alge sau chiar pe un sezlong la piscina hotelului. Si mancarea mi-au spus ca e foarte buna acolo. Asa ca, Turcia, asteapta-ma ca vin!

Voi ati vizitat Turcia pana acum? In ce statiune ati fost si cu ce impresii ati ramas? Nu m-ar deranja nici sa imi spuneti daca oferta asta pentru Antalya e pe placul vostru.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Niscoveanu Simona
    • 15/01/2020
    Răspunde

    Anul acesta vrem sa mergem în Turcia! Sa speram ca ajungem ca mereu amânăm! ? ?

      • Cristina Dragomir
      • 19/01/2020
      Răspunde

      Va tin pumnii sa ajungeti si sa aveti vacanta visata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares