Armani Code – codul elegantei masculine

parfum original

Hai sa vorbim putin despre barbati, despre cum sunt ei si cum ii visam noi. Te-a intrebat acum ceva vreme cineva cum arata barbatul ideal. I-ai spus ca trebuie sa fie inalt, elegant si brunet. Cum ai ajuns sa iei unul de inaltimea ta, blond si axat pe stilul sport, nici nu mai conteaza. Nu zice nimeni ca nu il iubesti sau ca l-ai inlocui dar fii sincera ca inca mai ai momente cand visezi la barbatul acela elegant si sarmant!

Eleganta moderna in materie de vestimentatie nu mai inseamna tinuta aceea batoasa si scortoasa, e mai degraba lejera. Un barbat poate fi elegant prin simpla lui atitudine caci  eleganta este data de cumulul mai multor aspecte: stil, atitudine, incredere, cunoastere, educatie, vestimentatie, rafinament. S-a zis cu gentelmanul scos din cutie si rigid, care tinea o mana la spate, intinzand o alta catre mana domnitei pentru a o saruta. Elegantul la care visam noi e viu, libertin(pe alocuri chiar rebel) si pune amprenta personala pe orice outfit. Barbatul elegant din visele mele e urban pana in maduva oaselor. Coboara dintr-o masina neagra aratoasa, imbracat intr-un costum modern la care cravata nu isi mai gaseste loc de cele mai multe ori si lasa un nasture desfacut, lasand expuse un gat si un maxilar puternice, perfect masculine. Nu e elegant doar azi la un eveniment, nu e elegantul de ocazie, elegantul inascut, mereu chic. De ce cand zicem eleganta ne referim in general la haine si aspect? Pentru ca ele sunt primele pe care le remarcam. El e mereu aranjat si pus la punct pentru ca nu se concepe altfel. E modul lui de a fi pentru ca eleganta nu e genul de virtute pe care o poti invata daca nu te nasti cu ea. Eleganta vine de undeva de dincolo de tine si prin exercitiu, in timp, o poti desavarsi. Se apropie de tine cu pasi siguri dar nu greoi, iti arunca priviri care impresioneaza fara a depasi limitele politetii. Naturalete si dezinvoltura sunt gata sa te dea pe spate, cand va intalniti intr-o strangere de mana. Mmmm… miroase bine. Uite un barbat care stie ce inseamna un parfum bun.


Cumpara parfumurile Armani Code originale de aici!

E noul Armani Code Ice #BeUnforgettable. O aroma senzuala, un parfum pe care narile tale il vor uita cu greu. Isi imprumuta unul altuia magnetism si prospetime. Citrice, mirodenii si note lemnoase; creat anume parca pentru el; nu mai stii ce iti place mai mult: el sau parfumul. Ai fi gata sa il urmezi numai pentru ca te-au vrajit lamaia, boabele de tonka si menta piperata sau parfumul vorbeste despre el? E ceva magic in aroma asta. Cineva spunea ca „parfumul trebuie sa vorbeasca despre tine fara sa strige”. Abia acum, facand cunostinta cu noua aroma Giorgio Armani, inteleg ce a vrut sa spuna. 

Recapitulam: costum lejer, carisma cat cuprinde, alura impecabila si cel mai potrivit accesoriu: parfumul Armani Code Ice. E elegant cum l-ai vrut? Poti sa visezi in continuare la el sau sa mergi in Parfumeriile Douglas sa descoperi Armani Code Ice si sa il faci cadou barbatului din viata ta. Sigur ii insufla si imprumuta eleganta! 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares