Albinutele au deschis Magazinul Miere Sabadus

energizant miere sabadus
Le stiu pe albinutele astea de cand erau mici, abia invatasera tainele mierii. De atunci, au furat secrete de prin multi stupi, polen de prin toate florile, au facut multe papile gustative fericite si au imunizat multi copii. Ba chiar si oameni mari. Chiar si oameni foarte mari.
Daca mai tineti voi minte, eu v-am povestit de consoarta mea ca are sau avea mereu probleme cu ceva ce nu stiu sigur daca ii zic bine, flegmon amigdalian, care e un tip de infectie. M-am chinuit o perioada sa ii dau tinctura de propolis ca din aceea luam eu mereu. Era ca si cum aveam copil mic. Trebuia sa ma rog de el de trei ori pe zi sa o ia, sa il aud smiorcaindu-se ca nu ii place. Pana in ziua cand albinutele mele au mesterit ceva in stup si au scos la usa stupului un borcan de energizant natural. L-am pus pe masa in bucatarie si i-am zis sa ia din el. Din ziua aia, am inceput sa ma plimb dupa el cu alt motiv: sa ii numar linguritele sa nu il manance pe tot intr-o singura zi. Un lucru e cert: iarna trecuta n-a avut nici o durere in gat si in primavara asta nu s-a plans deloc de „anestezia de primvara”, cum o numeste el.
Mierea nu ne lipseste niciodata din casa si nici tinctura de propolis pe care eu am descoperit-o inca din liceu, cand m-am trezit cu o superba sinuzita pe care am refuzat sa o operez. Dar, de-a lungul timpului, am cumparat tinctura de propolis din farmacii sau plafar, de la diversi producatori si uneori am fost foarte dezamagita de ce era in sticluta. Un om care incepe sa consume astazi, nu isi da seama imediat daca tinctura pe care o ia el e buna sau nu. Dar un dependent de propolis, ca mine, le cunoaste si dupa miros. Prin urmare, cumpar mereu de la albinute.
De curand, ele si-au deschis magazin nou. E amplasat in imediata apropiere a stupului, asa ca mierea e mereu proaspata. Au angajat o familie, familia Săbăduș, ca sa se ocupe de livrari. I-au ales dupa multe castinguri si teste pentru ca aveau nevoie de cineva care sa nu isi bata joc de munca lor. Treaba merge ca unsa: albinutele fabrica miere naturala de cea mai buna calitate si oamenii de langa stup o ambaleaza ca atare si o trimit pe unde se cere. Regina stupului, insasi, i-a invatat niste super retete de produse noi pe baza de miere ca sa diversifice oferta. Dupa ce au reusit sa aduca pe piata bunatati precum sirop de catina, mierea cu nuca si albineti delicios pentru copii, au decis sa deschida magazinul asta nou cu miere si produse apicole, si, ca semn de multumire pentru familia care a facut o pasiune din a obtine, ambala si oferi oamenilor produse apicole naturale nefalsificate, l-au numit magazin Miere Sabadus.
Am intrat si eu rapid ca sa imi refac stocurile de produse apicole si sa fac cunostinta cu noul „supermarket apicol”. Mi-a placut din prima headerul in care au pozat-o pe albinuta care se ocupa de preluarea comenzilor. E prietenos si e asezat bine langa fila cu opinii ale clientilor. Mi-am bagat nasul si acolo sa vad ce au mai cumparat altii si cum le-a placut sau nu. Unu’ n-a scris de rau! As fi vrut sa scriu eu. Dar nu am ce…M-am uitat putin la site sa vad cum e. Ce albinute de treaba ca au pus poza si cu familia Sabadus in timpul programului de lucru! Perfect adevarat cand spun ca ofera ceea ce ei nu au gasit la inceput. Si eu am cautat multa vreme pana am gasit o tinctura de propolis cu gust de propolis si nu de alcool, ca sa parafrazez un mare blogger in viata, Arhi.
Site-ul are culoarea mierii si se incarca rapid. M-am dus glont la raionul Propolis si mi-am pus tinctura in cos. Am zabovit ceva citind descrierea produsului care e foarte realista si mai mult decat completa. Cand ma uit dupa categorii ca sa iau si o miere de tei, na belea ca au fugit, nu mai sunt pe dreapta s-au mutat pe stanga. Asta nu mai imi place. Ma mai uit apoi si sus. Caseta de cautare, pusa peste mierea mea in fagure, adusa de albinuta in galetusa, n-as lasa-o acolo. Oricum, nu sunt sute de produse si te descurci rapid si fara buton de cautare. Stau si ma uit mai bine, ca am ramas blocata la tinctura. Nu mai am categoriile nici in stanga nici in dreapta. M-am intors inapoi, am mai pus in cos si miere cu nuca si m-am indreptat spre casa. Mi-as dori sa pot comanda si fara cont. Chiar daca il am, de multe ori mi se intampla sa imi uit parolele si pierd timp resetandu-le. Unora, insa, nu le place sa se inregistreze mai ales daca sunt la prima comanda. Ar fi ideal sa existe posibilitatea unei comenzi rapide fara a fi nevoie de cont.
Trec peste cele cateva scapari ale „trantorilor” din stup care au muncit la crearea noului magazin Sabadus si le dau nota 10 cu felicitari pentru ca l-au optimizat si pentru tableta si telefon. Se incarca repede pe telefon site-ul si vad totul perfect  fara sa fie nevoie sa trag stanga-dreapta de pagina sa vad toata informatia sau sa dau cu zoom ca sa vad pretul. Felicit si regina pentru decizia de a oferi transport gratuit pentru noi astia dependeti de produse apicole si rog magazionerele sefe sa supravegheze lucrul albinutelor in banda, sa nu cumva sa traga chiulul pentru ca sigur ca se va aglomera magazinul si nu vrem sa ne trezim stocuri lipsa si sa intram in sevraj. Iar voua, dragi consumatori, va aduc aminte ca borcane pe care scrie „miere” se gasesc pe toate drumurile dar nu degeaba zicea bunica mea ca nu „toate mustele fac miere”. De asta eu iau miere numai de la albine.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares