Tragedie cu lenjerii de pat

Unii investesc in masini, altii in haine sau bijuterii. Eu nu pot concepe Pastele, Craciunul sau ziua mea fara sa am lenjerie noua pe pat. Tocmai acum o luna si jumatate, cumparasem doua lenjerii foarte frumoase de la care ieri mi-am luat adio. Dintr-o greseala, mama a pus si clor in casetele de detergent ale masinii de spalat si acum am doua lenjerii superbe cu imprimeuri abstracte sterse pe care nu le-ar putea deslusi nici un pictor. Chiar am plans de nervi. Erau noi lenjeriile, abia le pusesem de doua ori pe pat si acum trebuie sa imi cumpar altele.
lenjerii de pat marbisAzi m-am mai calmat. M-a chemat sa imi arate aceste lenjerii de pat si s-a oferit sa si plateasca doua lenjerii noi. Sa nu va ganditi ca e foarte darnica dar uitati-va la preturi ca sa intelegeti de ce ii convine. A fost tentata sa refuz pentru ca mi se pareau prea ieftine lenjeriile ca sa fie de calitate, dar apoi mi-am dat seama ca nu era un site care vindea lenjerii ieftine de proasta calitate, ci site-ul unui producator romanesc de textile pentru casa. Pentru mine, marfa romaneasca a fost intotdeauna cea mai buna si lenjeriile mele, dupa care plansesem, erau frumoase dar, ca material, nu mi-ar fi placut pentru vara pentru ca erau cu ceva sintetic in ele. Acum o sa am lenjerii de pat Marbis, din bumbac 100%. Sincer, chiar sunt cele mai ieftine lenjerii de pat de pe piata, lenjerii de o buna calitate. Acum nu mi se mai pare o tragedie ca mi-au fost distruse lenjeriile pentru ca ma aleg cu altele noi pe care o sa dorm regeste toata vara si cu ocazia asta am aflat ca tot la Marbis pot sa imi fac husa de protectie pentru saltea in dimensiunea dorita pentru ca am o problema in sensul asta.
Voi de unde ati cumparat ultima data o lenjerie de pat si cat v-a costat? Ati fost multumiti de material si cusaturi? Va uitati pe eticheta sa vedeti producatorul cand cumparati lenejerii de pat? De Marbis ati auzit pana acum?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares