Testarea The ONE by Oriflame

demachiere-ochi
Dupa cum va anuntam in alt articol, ca fan al produselor Oriflame, am intrat intr-o campanie de testare a produselor noului brand The ONE by Oriflame si am primit cateva produse pentru a le folosi si a-mi spune parerea sincera despre ele. Am testat fondul de ten, anticearcanul, doua glosuri, trei nuante de fard crema de ochi, o pudra, doua oje si un rimel.

Anticearcanul corector este unul din produsele cele mai dragi mie. Am cearcane de cand ma stiu. Cred ca m-am nascut cu ele si asta a fost primul testat. Se aplica foarte usor cu degetele, mascheaza bine cearcanele chiar daca nu am aplicat foarte mult. Ba chiar l-am folosit si pe niste pete din barbie si le-a acoperit si pe acelea, Nuanta Nude Beige chiar mi s-a potrivit eu avand pielea destul de alba. Este cremos si fin, lasa pielea elastica dar mi se pare ca nu rezista prea mult daca nu este fixat cu fond de ten
 Pudra, eu nu o folosesc niciodata pentru ca am un ten sensibil si cat de bune ar fi produsele, numai gandul ca am dat nu stiu cate straturi de farduri ma irita. Pudra va merge mai departe spre testare la una din cititoarele blogului si, la momentul cand o va primi, imi va transmite ea parerile despre acest produs.
Cele doua oje, nu se numara printre nuantele mele preferate, mai ales ca imi fac unghiutele ceva mai rar. Doar am vrut sa vad cum arata si cat rezista asa ca le-am testat dar si ele vor merge la una din cititoare care sper sa se bucure de ele. Sunt oje cu o consistenta buna, nici prea lichida nici prea groasa, se aplica usor si acopera bine de la prima trecere a pensulei in sensul ca nu raman dare inestetice. Nuanta mai inchisa este nuanta Capucino.
Sunt oje care se usuca rapid si rezista destul de bine zic eu, adica nu sar de pe unghii in doua ore. Asa arata unghia data cu oja The ONE nuanta Orchid la doua zile dupa aplicarea ojei, zile in care am prestat destule treburi gospodaresti.
Cele doua glossuri au fost iarasi motiv de bucurie, insa la cel in nuanta Trendy Berry am preferat sa renunt tot in favoarea unei fane, pentru ca mai am unul pe o nuanta aproximativ identica tot de la Oriflame.
Gloss-ul mai deschis, il folosesc de cateva zile bune si imi place pentru ca are un parfum delicios, o textura foarte placuta. Da putin volum buzelor si rezista 3-4 ore fara probleme. Rose Glacier cu siguranta se va regasi in comenzile mele viitoare.
Rimelul  il folosesc doar ocazional si nu zilnic pentru ca deobicei imi irita ochii. Rimelul The ONE Black l-am folosit si ieri si azi, purtat cam 8-10 ore si nu am avut nici o problema. Se aplica foarte usor, se usuca repede si rezista fara probleme si o zi intreaga.
Fardurile mi-au placut mult ca si consistenta de la prima incercare. Cele doua nuante inchise, Olive Green si Golden Brown nu mi se potrivesc asa ca mi-am oprit doar fardul Beige Pearl. E foarte fin, se intinde si se aplica usor cu degetele chiar. Imi lumineaza fata si ochii si chiar a rezista vreo 4-5 ore in conditiile in care eu transpir mult si nu prea imi rezista fardurile.
Fondul de ten The ONE by Oriflame, Natural Beige s-a potrivit de minune ca si culoare si de el m-am bucurat cel mai mult. Este foarte cremos si fin, se intinde foarte bine pe fata, imi rezista ore intregi fara sa se „branzeasca” pe fata, nici nu usuca dar nici nu lasa fata lucioasa asa cum fac unele fonduri de ten in cazul unui ten mixt. Ca femeie care poarta mereu in geanta fondul de ten, sunt incantata de capacul cu functie on-off care imi permite sa il port in siguranta fara teama ca ma trezesc cu fondul de ten cremos prin geanta.

Rezultatul unui machiaj minimalist cu The ONE by Oriflame, este o fata cu multe imperfectiuni ascunse, un ten mai luminos si mai multa incredere in tine stiind ca nimeni nu va sta sa se holbeze la petele tale de pe fata.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares